Το σύστημα φροντίζει πάντα με τον καλύτερο τρόπο για το καλό μας, μπρρρρ!

Όποιος γράψει το παραμικρό για την νέα παγκόσμια κατάσταση έχει πολλές πιθανότητες να αποκλεισθεί από τα κοινωνικά μέσα αφού υπάρχουν καλοί άνθρωποι που φροντίζουν για την καλή διαγωγή μας.

Αδελφοσύνη των λαών σε μουσική και κινηματογράφο με παρουσίες από διάφορες χώρες στα καλύτερα της χρονιάς σε μεγάλες χώρες της δύσης όπως είναι οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία, σημαντική παρουσία στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου από διάφορες Ηπείρους ., ευτυχώς που δεν έχουν εθνικές ομάδες ο Βόρειος και ο Νότιος Πόλος, διαφορετικά θα διεκδικούσαν το κύπελλο σε μερικά χρόνια.

Παρουσία παντού έχουν και οι διάφορες κοινωνικές ομάδες που προσπαθούν, συχνά με επιτυχία σε πολλούς τομείς να μας πείσουν ότι το κόκκινο είναι πράσινο, ας μην γράψουμε για μαύρο και άσπρο και προκαλέσουμε.

 

Η κατάσταση είναι πια πλήρως ελεγχόμενη και σε κάποιο βαθμό ίσως έχουν κάποιο δίκιο αυτοί οι οποίοι δυσπιστούν για πολλά από αυτά που συμβαίνουν.

Ο άνθρωπος δεν είναι απλά ζώο, είναι κάτι πολύ χειρότερο, είναι άνθρωπος και κάνει συνειδητά αυτά που βλάπτουν συνανθρώπους του, τα ζώα το κάνουν από ένστικτο