Το μαγαζί που λέγεται Ελλάδα, είναι μαγαζί γωνία για πολλούς λόγους

Το μαγαζί που λέγεται Ελλάδα, είναι μαγαζί γωνία για πολλούς λόγους και ανήκει στους ξένους, όπως έλεγε κάποια ψυχή και παρερμηνεύθηκε, 'ανήκομεν εις την δύση', τώρα να βγαίνει ο κάθε πολιτικός και να λέει ότι θα κάνει αυτό ή εκείνο κόντρα στις διεθνείς συμφωνίες είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και βασικά απευθύνεται στον ευκολόπιστο λαό μας, ευκολόπιστοι άλλωστε είναι όλοι οι λαοί. 

Οι τράπεζες έχουν ουσιαστικά πτωχεύει αρκετές φορές και οι ξένοι είναι αυτοί που τις έσωσαν, στην ουσία με τα λεφτά του Ελληνικού λαού, το να νομίζουν λοιπόν και να μας λένε ΟΛΟΙ όταν δεν είναι κυβέρνηση ότι θα χαρίσουν τα πάντα που χρωστάει ο Έλληνας είναι υπερβολική δόση κουτόχορτου, όμως μπορεί να τους δώσει την εξουσία και να κάνουν αυτό που δεν τολμούν άλλοι, χωρίς να ανοίξει μύτη.

 

Πάντως αφού τα χρέη έχουν μεταβιβαστεί στους ξένους είναι αδύνατον να τα αποφύγουν, ένας είναι ο μοναδικός τρόπος η πλήρης πτώχευση όλης της χώρας και επιστροφή στα 1900.

 

Ποτέ χώρα δεν έχει αθετήσει διεθνή συμφωνία με τράπεζες, γι' αυτό και τα μέτρα της δύσης στην Ρωσία, αργά ή γρήγορα θα φέρουν αποτέλεσμα.

 

Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν για την πρώτη κατοικία, μπορεί να οργανωθούν και αφού έχουν την υποστήριξη συγκεκριμένων κομμάτων να βάζουν οι πολίτες από μερικά ευρώ και να σώζουν όσους χρωστάνε, το ερώτημα είναι κανένας από αυτούς δεν έχει δάνεια; τα πληρώνουν; θέλουν να πληρώνουν οι μισοί και να μην πληρώνουν οι άλλοι μισοί; το επιτρέπει αυτό ο νόμος; δηλαδή αν πάω εγώ στο δικαστήριο και πω γιατί εγώ πληρώνω και ο τάδε όχι, τι θα πει ο δικαστής;