O Bruce Springsteen ξέρει καλά το τι κάνει και μπράβο του!

11/11 κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen το πρώτο με διασκευές σε Soul τραγούδια της δεκαετίας του '60, μια σωστή επιλογή και φόρος τιμής σ' αυτούς που άκουγε και σε κάποιον βαθμό διαμόρφωσαν τον μουσικό, αλλά και τον ανθρώπινο χαρακτήρα του, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλους μας.

 

Περιμένουμε και ένα άλμπουμ με διασκευές από την μουσική που αγαπούσε στην δεκαετία του '60 αποκλειστικά από λευκούς καλλιτέχνες και ειδικά αυτούς της Βρετανικής εισβολής.

Video Url

 

Εδώ και πολλά χρόνια ο Bruce παραμένει στην κορυφή της επικαιρότητας, όμως τα τραγούδια του δεν έχουν βέβαια την ορμή και την έμπνευση των νεανικών του χρόνων, γι' αυτό αυτή η κίνηση θα αποτελέσει μια ένεση αλλαγής που θα τον βοηθήσει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό την επαφή του με το κοινό στην νέα περιοδεία που θα κάνει στον καινούργιο χρόνο μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του.

 

Video Url

 

Εγώ προσωπικά βρήκα ενδιαφέρουσες αυτές τις διασκευές και τα 3 τραγούδια που ήδη άκουσα μπορώ να πω ότι με ικανοποιούν, αν λάβω βέβαια υπ' όψιν και την ηλικία του.

Video Url

 

Τώρα ακούω ολόκληρο το άλμπουμ.

 

Video Url