Τι ωραίο που είναι το συναίσθημα να ακούς μουσική

Κάθε Παρασκευή στέλνω στους λίγους φίλους που ενισχύουν την σελίδα μας με κάποιο συμβολικό ποσό, δεν έχει σημασία η αξία του, αλλά η πράξη, η αξία του έχει σημασία μόνο για τη πορεία του site, όμως η ηθική πλευρά υπερτερεί και ο Νικόλας ή ο Μανώλης που μας στέλνουν κάθε πρώτη του μηνός 1 ευρώ, για μας είναι σαν να μας λέει καλημέρα, με ότι εννοεί η λέξη, ένας φίλος.

 

Κάθε εβδομάδα κυκλοφορούν δίσκοι από όλα τα είδη της μουσικής, κάποτε ξεκινούσαμε από τις συνοικίες της Αθήνας που μέναμε για να πάμε στο κέντρο να αγοράσουμε μουσικά περιοδικά ή να βρούμε ένα μικρό δισκάκι που δεν υπήρχε στα συνοικιακά μαγαζιά.

 

Τώρα όλα αυτά είναι μπροστά στον υπολογιστή μας, ήδη άκουσα το νέο άλμπουμ του Drake με τον 21 Savage, τον πρώτο τον έχω βαρεθεί τόσο πολύ, όπως και τους περισσότερους ράπερς, αυτή η μόδα δεν έχει πια να μας δώσει τίποτα πιστεύω, απλά έχουν τον τρόπο τους να προσελκύουν τα παιδιά, το άλμπουμ του Drake θα αναφέρει 100 φορές την λέξη του γυναικείου γεννητικού οργάνου, 20 του ανδρικού, 50 τον γνωστό χαρακτηρισμό των μαύρων για τις γυναίκες και καμιά 100στη την σεξουαλική πράξη.

Δεν είμαι πουριτανός, ίσως πιο κοντά στο π.....γερος αλλά αυτές οι υπερβολικές σε αριθμό χρήσεις λέξεων με βρίσκουν αντίθετο.

Άπόλαυσα πρωί πρωί το νέο  live άλμπουμ της Barbra Streisand και περιμένω μάταια να έλθετε στην παρέα μας, με μια μικρή ή μεγάλη ενίσχυση, ανάλογα τις ορέξεις σας και την τσέπη σας και να ακούμε μαζί τα καινούργια, τώρα ακούω Phoenix.