Η Κοινωνία για να σωθεί έχει ανάγκη από ένα Batman, ή ένα Superman

 

Μπορεί και από έναν Sonik δεν τον ξέρω αυτόν τον ήρωα και αν τον λένε έτσι, τον αναφέρει ο εγγονός μου.

Η ανθρωπότητα έχει ξεφύγει, μικρές και μεγάλες χώρες κάνουν ό,τι θέλουν και προκαλούν κρίσεις που έχουν επιπτώσεις σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων.

Σκεφτόμουν τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένας Batman να πει έλα εδώ Πούτιν, Μπάιντεν, Ζελένσκι, τι είναι αυτά που κάνετε και σκοτώνετε τον κόσμο  ταλαιπωρόντας παράλληλα όλο τον πλανήτη, βρείτε τα.

Δεν υπάρχουν όμως οι ήρωες, μας τους πλασάρουν μόνο  στις οθόνες, οι πολιτικοί σε όλο τον πλανήτη δεν έχουν τη αίγλη που είχαν στο παρελθόν, εκεί οφείλεται το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην Ουκρανία και όλα όσα είχαμε στο παρελθόν, Μπους, Ομπάμα, Πούτιν, έβαλαν την σφραγίδα τους  στον κόσμο μας και εγώ στον κόσμο μου περιμένω τον Batman να καθαρίσει την Gotham City από τους κακούς.

 

Η πολιτική αντιπαράθεση σε πολλές χώρες του πλανήτη ανεβαίνει ανησυχητικά, θα έλεγε κανείς ότι ο κόσμος διψάει για φασαρία, ίσως και για πόλεμο, δεν μπορεί τόσα χρόνια με ειρήνη, έχει βαρεθεί, στα γήπεδα πια υπάρχει έλεγχος και δεν είναι εύκολη η βία, γι' αυτό ίσως πηγαίνουν στις συναυλίες και βρίζουν για να εκτονωθούν.

Video Url