Το πρώτο αδιάφορο άλμπουμ για την Taylor Swift

Διθυράμβους γράφουν για το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, αλλά δυστυχώς η περίπτωση θυμίζει αυτά που έγραφαν για το πρόσφατο άλμπουμ της Adele που μετά από τις εντυπωσιακές πωλήσεις των πρώτων εβδομάδων πέρασε στα αζήτητα.

 

Η Taylor Swift που έχει ήδη στο ενεργητικό της 10 στούντιο άλμπουμ δείχνει να στερεύει από νέες ιδέες και αδύναμη να ακολουθήσει την εποχή μας.

 

Το πιθανότερο είναι τα τραγούδια να είναι περισσεύματα από  προηγούμενους δίσκους της, τα οποία μας παρουσιάζει σαν εμπνεύσεις του μεσονυκτίου. 

 

Θα δούμε στον επόμενο δίσκο της αν θα καταφέρει να ξεφύγει από το παρελθόν που μπορεί να μας χάρισε εντυπωσιακά τραγούδια και άλμπουμ, αλλά οι εξελίξεις στην εποχή μας είναι ραγδαίες.

 

Εκεί που τα κατάφερε είναι στο πρώτο βίντεο που είναι έξυπνο σαν ιδέα, το πρώτο τραγούδι θα έχει ίσως καλή αρχή, η συνέχεια όμως έχει σημασία.

 

Πολλές άλλες τραγουδίστριες της εποχής μας έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα σαφώς καλύτερα άλμπουμ από την Taylor, αλλά βέβαια δεν έχουν την προβολή που απολαμβάνει αυτή.

Η Λουίζα η κόρη μου που την παρακολουθεί από μικρή έμεινε ικανοποιημένη από το άλμπουμ, το οποίο βέβαια δεν συγκρίνει με τα παλαιότερα, αλλά το θέμα είναι πώς θα αντιδράσουν τα σημερινά 15χρονα κορίτσια, οι φανατικές φίλες της, όσες δεν τα έχουν παρατήσει θα βρουν ικανοποιητικό το άλμπουμ.

 

Δυστυχώς αν επαληθευθούν οι προβλέψεις μου αυτό θα σημάνει το τέλος μιας εποχής και δεν θα υπάρχει πια κανένας καλλιτέχνης που θα μπορέσει να ταρακουνήσει με τις πωλήσεις του το τέλμα στο οποίο δείχνει να έχει πέσει η δισκογραφία.