Ράπερ θα σπάσει τα ρεκόρ εισιτηρίων, ναι, θα μαζέψει όσους και η υποδοχή του Μαρσέλο

Ο ράπερ που περιμένουν να σπάσει τα ρεκόρ είναι διαφορετικός από αυτούς που παίρνουν 10χρονα κοριτσάκια στην αγκαλιά τους και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που μιλάνε περιφρονητικά για τις γυναίκες τις οποίες θεωρούν σαν σκεύος ικανοποίησης του ανδρισμού τους.

Αυτός ο ράπερ ανήκει στην ομάδα αυτών που θέλουν να αλλάξουν τον 'κακό' κόσμο και έχουν υιοθετήσει 10 θέματα τα οποία αντιμετωπίζουν με ευαισθησία οι νέοι και τραγουδούν συνέχεια γι' αυτά, από μουσικής πλευράς βέβαια είναι λίγο πιο πάνω από το απόλυτο τίποτα, όπως οι ράπερς όλου του πλανήτη εκτός μερικών εξαιρέσεων των μεγάλων του είδους οι οποίοι έχουν ταλέντο και βασικά ξέρουν να διαλέγουν και να αξιοποιούν  τα κατάλληλα τραγούδια με την μορφή του σάμπλινγ  

Είναι τόσο μπανάλ οι στίχοι αυτών των ράπερ που προσπαθούν να προσελκύσουν τους νέους που μοιραία βρίσκουν θετική ανταπόκριση στους απελπισμένους έφηβους, όπως οι τηλεοπτικές σαβούρες που αποχαυνώνουν τους ενήλικες.

Θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε τι πουλάνε αυτού του είδους οι καλλιτέχνες, δηλαδή 'οι επαναστάτες', όχι οι του τραπ γιατί αυτοί μπορεί να πουλάνε.

 

Και ο Μαρσέλο μάζεψε κόσμο, αλλά ουσιαστικά δεν είναι η λύση, όπως δεν είναι η λύση για την μουσική και το μπαναλιτέ ύφος αυτού του είδους του ραπ.

Άκουσα το νέο άλμπουμ του Lil Baby θα είναι Νο 1 στις ΗΠΑ, μια ατελείωτη μουρμούρα, όλοι αυτοί κάνουν μηδαμινές πωλήσεις άλμπουμ και ανεβαίνουν χάρις στα Streaming στα οποία πέφτουν και είναι σε σταθερή μείωση, αλλά είναι αρκετά για να εντυπωσιάζουν χάρις στον αστείο τρόπο που φτιάχνει το τσαρτ το Billboard.

Θα μου πεις, παλιά ήταν σωστά τσαρτ; πάντα έτσι ήταν αλλά τα τραγούδια τότε ήταν καλύτερα, τώρα πού είναι οι επιτυχίες, χαμένες στο διάστημα.