Η μουσική έχει γίνει είδος υπό εξαφάνιση

Ακούω τώρα στο ραδιόφωνο το καταπληκτικό The Oscar Peterson Trio και το Fascinating Rhythm και σκέφτομαι να το ανεβάσω, κάποιοι θα το μάθουν, αν δεν το ξέρουν, όμως η αδιαφορία της πλειοψηφίας είναι εμφανής.

 

Video Url

 

Δεν είναι ότι δεν τα προωθεί το facebook, εγώ και ο Πετρίδης κάναμε χιλιόμετρα για να βρούμε κάτι που έχει σχέση με την μουσική και μας ενδιέφερε, το ίδιο και πολλοί άλλοι νέοι στο παρελθόν.

 

Τώρα που τα έχουν όλοι, όλα μπροστά τους, με ένα κουμπί, δεν κάνουν τίποτα και αυτό μου προκαλεί θλίψη.

 

Ο Πετρίδης δεν έχει απόλυτη εικόνα το τι συμβαίνει με την εκπομπή του, βλέπει πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα, όμως δεν είναι όπως το site που ξέρουμε πχ ότι χθες μας είδαν 50.000  και από αυτούς άνοιξαν ας πούμε την μουσική ανάρτηση τόσα άτομα, η κατάσταση είναι θλιβερή, μόνο οι βιασμοί, τα κουτσομπολιά τα τύπου GNTM και ανάλογα τηλεοπτικά σκουπίδια με ωραίο περιτύλιγμα ενδιαφέρουν τον κόσμο.

 

Τώρα όλοι την βρίσκουν με τις Ελληνικές σειρές οι περισσότερες από τις οποίες είναι μέτριες, έχουν γίνει όμως τα θέμα συζήτησης.

 

Όσο μπορώ θα προσπαθώ, αλλά όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον, παρά μόνο στα κομματικά και αν γ... ο Μητσοτάκης, ή προβάλλονται επιλεκτικά οι βιασμοί που έχουν σχέση με την πολιτική, ενώ δεν δίνουν δεκάρα για τις υπόλοιπες πράξεις της ημέρας. Κάθε μέρα γίνονται τουλάχιστον 3-5 βιασμοί γυναικών ή ανηλίκων, όσοι δεν έχουν σχέση με την πολιτική θα τους φάει το σκοτάδι, οι υπόλοιποι θα τεντωθούν όσο αντέξει η επικαιρότητα στον οίκο ανοχής που ζούμε.

 

Θα είχε πλάκα να έψαχνε κάποιος το τι κόμματα ψηφίζουν όλοι αυτοί που βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν κάθε μέρα, δεν μπορεί να ανήκουν σε ένα κόμμα.

 

Η μουσική βέβαια έχει γίνει είδος υπό εξαφάνιση, κανείς δεν ενδιαφέρεται μόνο τα τάλεντ σώου, τα οποία φέτος πνέουν τα λοίσθια.