Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και προκαλεί αναπάντεχες αλλαγές

Η Ρωσία μια χώρα για την οποία αισθάνονται συμπάθεια αρκετοί συμπατριώτες μας αποφάσισε να επιβάλει το έτσι θέλω και να εισβάλει σε μια χώρα όπως η Ουκρανία όχι μόνο για να ανακτήσει εδάφη τα οποία χαρακτηρίζει σαν Ρωσικά, αλλά για να την κατακτήσει ολοκληρωτικά, αφού είχε φτάσει μέχρι το Κίεβο, πιστεύοντας ότι οι Ουκρανοί θα τους δεχόντουσαν σαν απελευθερωτές.

 

Τα πράγματα όμως πήραν διαφορετική τροπή και αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν σε αλλαγές που ίσως δεν ήταν ποτέ στα σχέδια της Ρωσίας και της δύσης.

 

Οι Αμερικανοί δεν θα υποχωρήσουν στο θέμα της Ουκρανίας, ακόμα και αν ο Πούτιν χρησιμοποιήσει όπως απειλεί πυρηνικά, κάτι που για εμάς τους Έλληνες, που δεν είμαστε και πολύ μακριά, ίσως θα σημάνει πολλά.

 

Ο άνθρωπος είναι τρελός αφού πιστεύει ότι θα μπορέσει να τα βάλει με ολόκληρη την δύση η οποία μέσω της Ουκρανίας επιβάλει στους πολίτες της πολλά από αυτά που θα ήθελε, αλλά δεν μπορούσε.

 

Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για την δύση, από πλευράς ενέργειας, αλλά το 2023, αν συνεχισθεί ο πόλεμος θα είναι πολύ πιο δύσκολο για την Ρωσία και τους πολίτες της που δεν θα τους λείψουν μόνο μερικές από τις δυτικές ανέσεις, αλλά θα έχουν χιλιάδες νεκρούς, όπως και οι Ουκρανοί βέβαια και κυρίως οικονομικά προβλήματα τα οποία θα πάνε την χώρα τους αρκετά χρόνια πίσω και ίσως βάλουν τους Αμερικανούς μέσα στους διαχειριστές της Ρωσίας μέσω της οικονομίας.

 

Οι Ουκρανοί, όσο περνάει ο χρόνος θα ανασυντάσσονται καλύτερα και θα διεκδικήσουν μία ρεβάνς στα όσα έχουν υποστεί  από την αρχή του χρόνου.

 

Το πιθανότερο είναι μια εσωτερική αλλαγή στην Ρωσία με τον πολεμοχαρή, όπως αποδεικνύεται Πούτιν να περνάει στο περιθώριο.

 

Όσο για την ακρίβεια που προκαλεί ο πόλεμος μέσω του ενεργειακού, η δύση θα είχε ανεβάσει τις τιμές ακόμα και αν δεν υπήρχε ο πόλεμος, οι εταιρείες κάνουν ό,τι θέλουν σε όλους τους τομείς και όχι μόνο οι εταιρείες, αλλά όλοι αυτοί που μας παρέχουν διάφορες υπηρεσίες και ανεβάζουν συνέχεια τις τιμές για να αυξήσουν τα κέρδη τους