Όλοι οι δικτάτορες, αλλά και νόμιμα εκλεγμένοι ηγέτες πιστεύουν ότι είναι Θεοί

Η κατάσταση δεν δείχνει να είναι και η καλύτερη για την Ρωσία, εκτός από τα εσωτερικά προβλήματα που δημιούργησε η επιστράτευση, η οποία μοιραία θα οδηγήσει σε θανάτους νέους οι οποίοι μέχρι χθες έβλεπαν τον πόλεμο από τα δελτία ειδήσεων και τώρα θα πάνε να πολεμήσουν τους σκληροτράχηλους Ουκρανούς.

 

Από την άλλη οι Ουκρανοί δεν είναι οι νομάδες Αφγανοί και δείχνουν ότι όχι μόνο θα πολεμήσουν να πάρουν πίσω τα εδάφη που έχασαν, αλλά ίσως και κάτι περισσότερο.

Μπορούν οι Ουκρανοί; όπως δείχνουν ναι γιατί οι δυτικοί τους τροφοδοτούν με όπλα και να μην δούμε στο μέλλον μια Ουκρανία με κάποιου είδους πυρηνικά.

 

Η δύση και ειδικά οι Αμερικάνοι δείχνουν να διασκεδάζουν με την κατάσταση, αφού είναι κερδισμένοι από κάθε πλευρά.

 

Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Πούτιν είναι το να χρησιμοποιήσει πυρηνικά, αλλά μετά ίσως η Ρωσία γίνει απλά μία τεράστια τρύπα, θα εξαφανισθεί για πάντα από αυτό που ξέρουμε.

 

Όσο δυνατή και να είναι η Ρωσία είναι απίθανο να καταφέρει σε μία σύγκρουση να νικήσει όλη την δύση, έτσι πίστευε και ο Χίτλερ.

 

Πολλοί Έλληνες πιστεύουν βέβαια στον Πούτιν, έτσι πίστευαν όμως και στους Μιλόσοβιτς, Σαντάμ, Καντάφι, ενώ οι ίδιοι μάλλον που πίστευαν και στο Στάλιν. 

 

Το Αφγανιστάν ήταν η αρχή του τέλους για την τότε Σοβιετική ένωση, δεν μπορεί μια χώρα να αντέξει ανάλογες καταστάσεις, τα ίδια πήγε να πάθει και η Αμερική στο Βιετνάμ και η Ουκρανία είναι πολύ πιο δυνατή, έμπλεξε, και μαζί του όλος ο πλανήτης ή μάλλον οι αδύναμες χώρες της Ευρώπης.