Μιλώντας με τον άνεμο...

Γελάτε, αλλά η συνομιλία με τον άνεμο είναι μερικές φορές η μοναδική επικοινωνία που έχουν μερικοί άνθρωποι.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σ εμένα, νομίζω πως όχι, είναι γενικό φαινόμενο, οι άνθρωποι δεν επικοινωνούν πια όπως πριν.

Αυτοί που κατευθύνουν τις τύχες μας φροντίζουν να μας απομακρύνουν από αυτά που αγαπούμε έχοντας ένα μοναδικό στόχο, τον απόλυτο έλεγχο μας.

Ο Φόβος δεν είναι πια τόσο σπάνιο φαινόμενο για πολλούς ανθρώπους, ο φόβος της ανθρώπινης απόρριψης, αρέσω; με θέλει κάποιος, θα τα καταφέρω με την οικονομία, θα με κρατήσουν στην δουλειά, θα μπορέσω ποτέ να αποκτήσω κάτι δικό μου, ένα σπίτι ας πούμε, θα κάνω παιδιά, θα μπορώ να τα μεγαλώσω;

Σε όλα αυτά απάντηση δίνει ο άνεμος, μόνοι μας έχουμε τις τύχες στα χέρια μας, δυστυχώς οι λίγες οικογένειες που ουσιαστικά κατευθύνουν τις τύχες της χώρας θέλουν ταυτόχρονα και τον απόλυτο έλεγχο της και οι πολιτικοί μας φοβούνται κι αυτοί, ξέρουν ότι η δύναμη των ΜΜΕ δεν είναι μικρή, γι' αυτό και όσοι θέλουν να πιέσουν δίνουν πλεονεκτήματα σε όσους δουλεύουν γι' αυτούς και φροντίζουν να περνάνε οι απόψεις τους πάντα με προσδοκία την αύξηση των κερδών τους.

Έχουν καταφέρει και έχουν συνθλίψει ουσιαστικά τους μισθούς, ενώ όμως ότι εμπορεύονται ανεβαίνει συνέχεια, μια μαγική εικόνα, αύξηση εσόδων, ουσιαστική μείωση μισθών και τώρα με τον πληθωρισμό, άσε.

Φταίει ο Μητσοτάκης; βέβαια όχι, όλοι την ίδια γραμμή ακολουθούν με μικρές παραλλαγές, ρωτήστε τον άνεμο, όπως εγώ, σας έχουν κάνει να αδιαφορείτε για την μουσική, σε λίγο δεκάδες όμορφα κοριτσάκια και αγοράκια θα περνούν από τις οθόνες της τηλεόρασης σας, θα περνάτε ωραία.

 

Η ομορφιά όμως είναι έξω, δίπλα σας και σας περιμένει, όχι στις τηλεοράσεις, αυτή είναι πλασματική, μιλάτε με τον άνεμο, μιλάτε με την βροχή, μιλάτε στην φύση, στους γείτονες σας, σε όλους τους ανθρώπους, η επικοινωνία βοηθάει.

 

Video Url