Η απαξίωση των άλμπουμς στην ουσία έβλαψε την μουσική

Ανύπαρκτοι άνθρωποι σε ανύπαρκτες εταιρείες στις ΗΠΑ όπου κάποτε δημιουργούσαν κάθε μέρα και 10 νέες δισκογραφικές που έγραφαν ιστορία οδηγεί σταθερά σε πλήρη απαξίωση την δισκογραφία.

 

Το ουσιαστικό πρόβλημα, όχι μόνο στην μουσική, είναι η έλλειψη ανθρώπων με  γνώσεις που θα προωθήσουν την μουσική αφού πρώτα την ανακαλύψουν ακούγοντας τους χιλιάδες νέους που ψάχνουν την τύχη τους.

 

Το ίδιο συμβαίνει και στον κινηματογράφο, την λογοτεχνία παντού, οι εύκολες λύσεις είναι αυτές που επικρατούς και έχουν οδηγήσει στο απόλυτο τίποτα.

 

Άντε να κυκλοφορεί μια εμπορική ταινία τον μήνα και ένα πραγματικά εμπορικό άλμπουμ.

 

Τη περασμένη εβδομάδα όλα μαζί τα άλμπουμ στα 50 πρώτα πούλησαν 150.000  στην Αμερική περίπου και ήταν μια καλή εβδομάδα γιατί είχε 4 άλμπουμ λευκών που πουλάνε δίσκους και πούλησαν γύρω στις 100 χιλιάδες, αυτά δεν θα υπάρχουν την άλλη εβδομάδα , αριθμός αστείος, όλες οι πωλήσεις οφείλονται στα streaming δηλαδή σκεφτείτε  αυτό να επεκταθεί και στις ταινίες και αντί για την ταινία να βλέπει ο θεατής τις καλύτερες σκηνές.

Είναι κάτι σαν τις σφυγμομετρήσεις σου λένε τόσο έχουν τα κόμματα, δεν ξέρεις όμως ποιος ψηφίζει και δεν μπορείς να κάνεις και έλεγχο αφού δεν αφορά φυσικό προϊόν.

 

Τι κατέστρεψαν την μουσική από ασχετοσύνη, έχουν λέει κέρδη, εντάξει, κέρδη από κάτι που δεν υπάρχει.

O Drake κάθε εβδομάδα πουλάει 30 άλμπουμ, τα υπόλοιπα αέρας.