Η μουσική σήμερα, τόστ χωρίς περιεχόμενο

Πολύ σωστή η χρήση τής λέξης αποτροπή , αν η λέξη ήταν απαγόρευση θα είχαμε μιά διαφορετική συζήτηση , όμως η λέξη αποτροπή κουβαλάει μιά αίσθηση πρόνοιας , μιά μέριμνα , έκφραση προφύλαξης ίσως και στοργής , δεν είναι παρεμπόδιση στην ελευθερία βούλησης και έκφρασης , είναι η τελευταία κουβέντα που σού έλεγε ο γονιός στο κατώφλι τής πόρτας πρίν την εφηβική νυχτερινή έξοδο .

Ομως η σκέψη ότι κάποιος αποτρέπει τα 10χρονα να ακούσουν τραπ βασίζεται πάνω σε κάποιες υποθέσεις που δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύουν . Υποθέτουμε λοιπόν ότι παντού σε όλα τα σπίτια ακούγεται μουσική , ότι οι γονείς κάτι ακούνε κι έρχεται το δεκάχρονο και λέει ̈κόφτε τον λαιμό σας , εγώ ακούω τραπ " και οι γονείς κλαίνε και οδύρονται με αυτή την ανακοίνωση τού σπόρου και καταστρώνουν σχέδια μουσικής εκπαίδευσης , μπά δεν νομίζω , στην καλύτερη τών περιπτώσεων να περνάει περιστασιακά κανά Voice από την οθόνη τους . Η μουσική συγκαταλέγεται πλέον στα αρχαία χόμπυ , κάτι σαν φιλοτελισμός .

Είσαι λοιπόν νέος καί χωρίς μουσικά εμπόδια από τους γονείς , ποιές είναι οι δυνατότητες που έχεις , στην μάλλον ακραία περίπτωση που η μουσική περιλαμβάνεται στίς προτιμήσεις σου . Είναι το τόστ χωρίς περιεχόμενο .

Πάντα υπήρχαν ακραίες εκφράσεις μουσικής , 20 χιλιάδες είχε ο ράπερ τάδε στον Πανιώνιο πρό διμήνου , 25 χιλιάδες είχε ο τάδε λαικοσυλητής στα Χανιά προχθές , ok βρήκαμε τα δύο άκρα , τα δύο ψωμιά τού τόστ , αναζητείται το περιεχόμενο η συγκολλητική ουσία το ζουμί η ουσία , ο λόγος που θα μασήσω και θα ακούσω , δεν τον βρίσκω είναι σε έλλειψη .

Θα πεί κάποιος το έντεχνο , όμως το έντεχνο δεν ασχολείται πλέον με την μουσική , είναι χώρος τέλεσης μνημοσύνων και τρισαγίων , αυτό το άλογο τού Ozzy ήρθε στην Ελλάδα και Θανάσηδες , Χαρούληδες και σία ασχολούνται με την ουρά του , ενδεχομένως ο ίππος δεν ομιλεί την Ελληνική και οι αξιότιμοι καλλιτέχνες παραμένουν ευχαρίστως στον σταύλο που τούς ανέδειξε με την επιμονή τού συγγενούς μουλαριού , 20 χρόνια είναι λίγα για να παρουσιάσω κάτι νέο , ίσως νομίζουν ότι είναι καρχαρίες και στα 150 χρόνια ζωής θα παραμένουν δραστήριοι , οι βούδες ποτέ δεν έλειψαν , πολλά και άσχετα είπα , να κι ένα άσχετο τραγουδάκι για καληνύχτα .

Neverwill

Video Url