Νιάου νιάου στα κεραμίδια για το ποιος χρηματοδοτεί την προπαγάνδα εναντίον κρατών & δυτικών ηγετών

Νιάου νιάου στα κεραμίδια για το ποιος χρηματοδοτεί την προπαγάνδα εναντίον κρατών και ηγετών

Σε μία πρωτοφανή στα ιστορικά προσπάθεια αλλαγής της δυτικής κουλτούρας και οντότητας ηγέτες από όλο τον πλανήτη επιχειρούν με όπλο τα σύγχρονα  ΜΜΕ και το χρήμα να δημιουργήσουν αλλαγές στις Ευρωπαϊκές ηγεσίες που δεν τους συμπαθούν, ενώ οι κάποτε ιστορικές εφημερίδες όπως οι New York Times, Guardian και αρκετές άλλες έχουν συχνά απόψεις που δεν συνάδουν με τις απόψεις των κυβερνήσεων τους , αλλά και μεγάλο μέρος του λαού που απλά δεν ασχολείται.

Πώς ταιριάζουν οι απόψεις των New York Times, Guardian με Ελληνικό κόμμα που την Αμερική την θέλει μόνο σαν τουριστικό προορισμό και τρόπο ζωής, ενώ πάντα ήταν πρώτοι στις πορείες διαμαρτυρίας στην Αμερικάνικη πρεσβεία, αλλά και στο γλίψιμο στους Αμερικανούς προέδρους.

Οι Κινέζοι έχουν σαν δυνατό όπλο το Τικ Τοκ, ο Ρώσος θα πρέπει να είναι πίσω από τις πτώσεις των Τζόνσον και Ντράγκι γιατί και οι δύο είχαν πρωτοστατήσει στα μέτρα εναντίον του, τώρα οι επιθέσεις του έχουν στραφεί κατά της Φινλανδής πρωθυπουργού, ενώ και ο Μητσοτάκης δεν δείχνει να είναι στους φίλους του.

Παίρνει χρήματα από την ενέργεια και ρίχνει μεγάλα ποσά στην προπαγάνδα, στην Ελλάδα πέντε μικρά τηλεοπτικά κανάλια έχουν ειδικές εκπομπές φιλορωσικού περιεχομένου.

Οι οπαδοί του Ισλάμ ακολουθούν και αυτοί την πολιτική που συμφέρει τα κράτη και την θρησκεία τους στέλνοντας εκατομμύρια πιστούς στην Ευρώπη, κάτι που σταθερά αλλάζει τις ισορροπίες, κάνουν δηλαδή με ειρηνικό τρόπο αυτό που έκαναν με εισβολές οι κατακτητές πρόγονοι τους πριν από αιώνες.

Πάντα βέβαια Κινέζοι, Ρώσοι και Ισλάμ θα βρίσκουν φίλους σε διάφορα Ευρωπαϊκά κόμματα για διάφορους λόγους, υπάρχουν κόμματα που πιστεύουν στον διεθνισμό, που γι' αυτούς σημαίνει αλλοίωση της ζωής όπως είναι σήμερα και εκδίωξη από παντού των Αμερικανών, οι οποίοι όμως για κακή τους τύχη ενδεχομένως είναι πίσω απ' όλους, Κινέζους, Ρώσους, Γιαπωνέζους, Γερμανούς, απλά μας δουλεύουν όλους.

 

Η υποστήριξη πολιτικής γραμμής ξένου κράτους συνήθως έχει μόνο ένα λόγο, το χρήμα.