Οι Ελληνες δεν ξέρουν τι θα φέρει η κλιματική αλλαγή

Μόνιμοι επαναστάτες που ονειρεύονται την Βόρεια Κορέα αλλά θέλουν να ζουν σε συνθήκες Νότιας με την ίδια λογική που βρίζουν τον Μητσοτάκη, αλλά τον ψηφίζουν για διάφορους λόγους που τους ξέρουν ίσως μόνο αυτοί, όπως πάντα ψηφίζουν αυτούς που λίγους μήνες μετά τις εκλογές βρίζουν

Διαβάζω σε τοπικές εφημερίδες αντιδράσεις για τις ανεμογεννήτριες, ότι θέλουν κάποιοι να βγάλουν λεφτά και θεωρίες συνομωσίας.

 

Δυστυχώς δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το τι μπορεί να συμβεί στον πλανήτη με την έλλειψη νερού, την άνοδο στις τιμές ενέργειας και γενικά σε ό'τι έχει σχέση με την καθημερινή ζωή μας.

 

Ζούμε σε μια παραδεισένια χώρα όπου ο ήλιος και ο άνεμος θα μπορούσαν να λύσουν ίσως και 100% το πρόβλημα της ενέργειας κι όμως γκρινιάζουμε γιατί δεν θέλουμε να βλέπουμε να αλλάζει το τοπίο με τα ξερά βουνά που συνήθως έχουν μόνο λίγους θάμνους, ενώ για την ηλιακή ενέργεια οι κυβερνήσεις δεν δίνουν επιδοτήσεις και δεν ενθαρρύνουν την ενέργεια από τον ήλιο για να μην στεναχωρήσουν τα 'αφεντικά' που έχουν επενδύσει αλλού και έχουν τις μεγάλες εταιρείες ηλεκτρισμού.

Όταν καίγονται για να γίνουν οικόπεδα, όλα τα κόμματα δεν βγάζουν μιλιά, κατηγορούν λίγο την κυβέρνηση και ύστερα σιωπή.

Τα ποτάμια στερεύουν, οι βροχές λιγοστεύουν , η γη μαραζώνει, μόνο οι πολιτικές διαμαρτυρίες πάντα σχεδόν από τους ίδιους οι οποίοι συμπαθούν τον Πούτιν ο οποίος βέβαια επενδύει στην αντίσταση τους αφού θέλει να καταστρέψει την δύση. 

 

Από την άλλη το ίδιο κάνουν βέβαια με άλλο τρόπο αυτοί που προσπαθούν να κατακτήσουν την Ευρώπη με την παρουσία τους, και σε όλα από πίσω στην Ελλάδα πάντα οι ίδιοι υποστηρικτές που έχουν και 5-6 μικρά κανάλια που τους υποστηρίζουν , ποιος τους πληρώνει αυτούς, πώς συντηρούνται για να υποστηρίζουν τις θέσεις του Πούτιν.