Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς μουσική, η μαγεία του ήχου θα σε κυνηγά

Πόσοι αγοράζουν σήμερα νέα μουσική, πόσοι αγοράζουν σε κάποια μορφή νέα άλμπουμ; καλύτερα να μην απαντήσουμε, όσο για το πόσοι κάθε εβδομάδα ψάχνουν να δουν τις νέες κυκλοφορίες, άσε καλύτερα.

 

Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος γιατί στην ηλικία μου συνεχίζω να ακούω όλα τα καινούργια άλμπουμ που έχουν να πουν κάτι, όχι μόνο αυτά που μου αρέσουν, αλλά αυτά που προτείνουν διάφοροι τους οποίους σε κάποιο βαθμό εμπιστεύομαι και βέβαια υπάρχει ταύτιση απόψεων.

 

Ακόμα και τα Γιαπωνέζικα ή Κορεάτικια ποπ που κάνουν επιτυχία, με βαριά καρδιά τα ακούω, επίσης ακούω σε μόνιμη βάση ξένο, Αγγλικό και Αμερικάνικο ραδιόφωνο, δεν βρίσκω βέβαια τόσο ελκυστικά τα τραγούδια του τοπ 10, όπως στο παρελθόν, όμως καμιά φορά μ' αρέσουν κάποια από αυτά.

 

Η μουσική δεν σταματάει, αλλάζει, αλλά δεν σταματάει, αυτά που ακούγαμε εμείς συνεχίζουν να συγκινούν αρκετούς νέους και αρκετά από αυτά που ακούν αυτοί, αρέσουν σε εμάς.

 

Το μυστικό είναι η επαφή, αν χαθεί η επαφή με οτιδήποτε, τέλος.

 

Έχετε υποτιμήσει την εβδομαδιαία ενημέρωση μας και για μερικές δεκάδες Ευρώ τον χρόνο, που μπορεί να είναι και 5 αν δεν έχετε την δυνατότητα, θα παίρνετε ενημερώσεις και θα είστε μέσα στα πράγματα.

 

Μεγαλώνουμε, όμως η επιθυμία μου είναι να φύγω όρθιος και μέρος της σημερινής πραγματικότητας που είναι δυστυχώς η χειρότερη νομίζω μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, αν και δεν έζησα τα πρώτα χρόνια.

 

Υπάρχει τόσος πολιτικός φανατισμός, ώστε η δόση σίγουρα θα μας κάνει κακό, αυτές οι εκλογές θα βάλλουν πολλά πράγματα στην θέση τους και ίσως στο περιθώριο το 1 και 2 από τα 3 μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν στην μεταπολίτευση.

 

Πολλοί έχουν επενδύσει στον φανατισμό και την πόλωση, αντί την συνύπαρξη των Ελλήνων και ειρήνη, μακάρι να πάνε όλα καλά, ό,τι και να γίνει όμως, η μουσική θα υπάρχει εκεί να μας συντροφεύει, όμως δεν θα βγαίνουν πια καινούργια, δεν τους δίνουν την ευκαιρία και η πολιτική κρατάει στην επικαιρότητα καλλιτέχνες που έχουν κάνει τον κύκλο τους, έχουμε γεμίσει Έλληνες Rolling Stones.