Ας μην κρυβόμαστε, ο λόγος που δεν στηρίζετε την σελίδα είναι η ουδέτερη πολιτική μας θέση

Εδώ και αρκετά χρόνια είχαμε την έμπνευση να αρχίσουμε αυτή τη προσπάθεια για να παραθέτουμε τις μουσικές εξελίξεις και την ιστορία της μουσικής.

 

Η σημαντική ανταπόκριση του κόσμου, όπως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις οδήγησε στην ανάγκη να γίνουμε ακόμα μεγαλύτεροι για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.

 

Όμως όπως και στην παραμονή μας στην ΕΡΤ επιλέξαμε την ουδετερότητα στις κοινωνικές, πολιτικές και αθλητικές εξελίξεις που μοιραία ενσωματώθηκαν στην σελίδα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αλλαγές της κοινωνίας, τακτική που ακολούθησαν σχεδόν όλα τα μεγάλα Αμερικάνικα site, τουλάχιστον αυτά που δεν έκλεισαν.

 

Στα πολιτικά τα οποία επηρεάζουν περισσότερο, όπως είναι λογικό προβάλουμε περισσότερο τις κυβερνητικές δραστηριότητες, το ίδιο κάναμε και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

 

Ο φανατικός όμως θέλει να βλέπει μόνο θετικά σχόλια για το κόμμα του, δεν τον ενδιαφέρει η αμερόληπτη ενημέρωση, έτσι έχει μάθει από το σύνολο των ΜΜΕ τα οποία παραδοσιακά ζητούν στήριγμα από κάποιο από τα μεγάλα κόμματα και το έχουν σαν όμιλοι με τους μεγάλους επιχειρηματίες που τους εξηπηρετούν.

 

Εμείς είμαστε ένα τίποτα που όταν γράφουμε τι λέει ο Τσίπρας μας βρίζουν οι δεξιοί, όταν γράφουμε για τον Μητσοτάκη μας βρίζουν οι του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή όπως και να χει είμαστε χαμένοι, γιατί το κάνουμε αυτό; έτσι μάθαμε από παιδιά να μην έχουμε επαφή με τα κόμματα, αν είχαμε με ένα από τα 3 μεγάλα, αλλά και κάποιο από τα μικρότερα θα είχαμε λύσει τα προβλήματα της σελίδας, δεν θα το κάνουμε ποτέ όμως.

 

Βάζουμε την ανακοίνωση του Τσίπρα, γράφει ο άλλος γιατί Πετρίδη; τι δουλειά έχει ο Πετρίδης με το τι λέει ο κάθε πολιτικός, εμείς ενημέρωση κάνουμε.

 

Ζητιάνο με ανεβάζουν, ζητιάνο με κατεβάζουν, κανείς δεν στέλνει όμως, δεν πειράζει, εγώ κάνω αυτό που πιστεύω. 

 

Εμείς ζούμε χάρις στην αγάπη μας για την μουσική, άλλοι τα καταφέρνουν με την στήριξη των κομμάτων, τι να κάνουμε, εδώ ακόμα και τα Αμερικάνικα παραδοσιακά ουδέτερα έντυπα, έχουν πια πολιτική γραμμή, πώς θα επιζήσουν;

 

Video Url