Εξάρχεια, Καποιανού χαρίζανε κι αυτός ήθελε επανάσταση

Αν δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις την σημασία που έχουν οι συγκοινωνίες στην σημερινή κοινωνία που είναι ένα μικρό αντίγραφο της κόλασης, είσαι τελειωμένος και αργά ή γρήγορα θα περάσεις στο περιθώριο.

 

Τα Εξάρχεια είναι ένα μικρό γκέτο μέσα στο κέντρο της Αθήνας, αυτό είναι εις βάρος των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι είναι όμηροι μιας χούφτας ανθρώπων που έχουν σαν επάγγελμα την αντιπαλότητα με την εξουσία. Ένα ξεπερασμένο σπορ πια που δεν έχει ιδιαίτερη απήχηση σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

 

Κάπως έτσι 'αντιστάθηκαν' και οι αγανακτισμένοι της Αγίας Παρασκευής  και τώρα κλαίνε για το λάθος τους να μην αφήσουν να γίνει το metro στην πλατεία.

 

Σκεφτείτε να είχαν τα ίδια μυαλά οι κάτοικοι του Πειραιά και να έλεγαν δεν θέλουμε λιμάνι στην πόλη μας, θα την καταστρέψει ή οι κάτοικοι που μένουν κοντά σε άλλα μεγάλα έργα υποδομής.

 

Η κυβέρνηση για μία ακόμα αφορά δείχνει την ανικανότητα της να ελέγξει τα πράγματα ενώ και η αντιπολίτευση χαϊδεύει τα σχέδια των μπαχαλάκηδων σφυρίζοντας αδιάφορα και πιστεύοντας ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και θα ρίξει τον Μητσοτάκη επειδή το γράφει ο κάθε βαρεμένος στο Twitter το οποίο έχει εξελιχθεί στο πιο χυδαίο μέσο χρησιμοποιώντας λέξεις που δεν τις λένε οι άνθρωποι ούτε στην κρεβατοκάμαρα..

Μια από τις πιο ωραίες περιοχές της Αθήνας που περνάγαμε τα πρωινά μας τόσο ευχάριστα στον περασμένο αιώνα, θέλουν σώνει και καλά να γίνει απαγορευτική ζώνη για τους κάτοικους της υπόλοιπης Αθήνας, κρίμα.

 

Στην ουσία τι θα ήθελαν όλοι αυτοί που κατά καιρούς διαμαρτύρονται για τους σταθμούς metro, να γίνει ένας κεντρικός σταθμός στο Χαϊδάρι, στον Άγιο Στέφανο στο Καβούρι, στα Λιόσια, στο Κορωπί και να τους μεταφέρουν λεωφορεία στις τοποθεσίες τους, τι να κάνουμε άλλοι χάνουν., άλλοι κερδίζουν με τις αλλαγές στην ζωή μας, δεν μπορεί να είναι όλοι ικανοποιημένοι.