Δεν θέλουν More Than A Feeling στην Ελλάδα, αλλά εναλλακτικά 80's που δεν τα ξέρει κανείς

Έχω κουρασθεί να διαβάζω για ξεχασμένα ονόματα από την δεκαετία του '80 τα οποία δεν υπάρχουν πια πουθενά, δεν ακούγονται στα ραδιόφωνα, δεν γράφει κανείς γι' αυτά κι εδώ 60ρηδες συνεχίζουν να ζουν με τις αναμνήσεις τους, ενώ ποτέ δεν παραδέχτηκαν ονόματα όπως οι Eagles ή οι Boston.

Βέβαια μην νομίζετε ότι οι ίδιοι τρέφουν καμία ιδιαίτερη εκτίμηση για τους Beatles, τους Rolling Stones, τους Beach Boys ή τους U2.

 

Είναι για την μουσική το αντίστοιχο των δήθεν επαναστατών από καλοβολεμένους σήμερα ευκατάστατους που δεν ασχολούνται καθόλου με την μουσική που εμφανίσθηκε στον 21ο αιώνα, εκτός και αν είναι κάτι περιθωριακό που εγκρίνει το κόμμα που τους προσέφερε όπως νομίζουν αυτά που τους στέρησε το ΠΑΣΟΚ, ένα ΠΑΣΟΚ πάντα είναι στα όνειρα του Έλληνα, κάτι σαν τον Παράδεισο των Μωαμεθανών.

 

Ακούω πριν από λίγο στον ροκ σταθμό της Αγγλίας να παίζει Madonna σε μία μεγάλη στροφή όσο περνούν τα χρόνια και βλέπω από την άλλη να ζουν οι οπαδοί Βελγικών συγκροτημάτων και καλλιτεχνών που θα είναι πιο γνωστοί στην Ελλάδα από την χώρα τους, εδώ οι άλλοι θα παίξουν στο Παναθηναϊκό στάδιο, απόλυτη τρέλα, πάντως ο Πετρίδης μου είπε πριν από λίγο, εγώ τους έπαιξε σήμερα τους Boston, μ' αρέσουν. 

 

 

Video Url