Ενώ εσύ κοιμόσουν...

Απορροφημένος με την ανάγκες της καθημερινότητας ο κάθε πολίτης δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με αυτά που αργά, αλλά σταθερά δημιουργούν τις συνθήκες ψυχαγωγίας αλλά και διαβίωσης του.

Όποιος το κάνει με έντονο τρόπο συχνά βρίσκει την αντίδραση μιας κοινωνικής ομάδας που έχει βαλθεί να στρέψει όλο τον πλανήτη προς την ακροδεξιά πολιτική.

Στις  εκλογές του 2015, όλα σχεδόν τα μικρά τηλεοπτικά κανάλια, που εγώ πιστεύω ότι ελέγχονται από  ένα κέντρο εξουσίας, προωθούσε το κόμμα που κέρδισε τις εκλογές, τώρα οι ίδιοι προωθούν το κόμμα του Βελόπουλου που δείχνει να έχει εξαιρετικές σχέσεις, αν όχι τίποτα περισσότερο με την Ρωσία του Πούτιν, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, έρχεται όμως σε αντίθεση με την πολιτική μας σαν χώρα.

Από την άλλη πλευρά έχουμε αυτούς που κυριαρχούν σε όλες τις διαμαρτυρίες και προσπαθούν να διαμορφώσουν μία κοινή γνώμη που θα έχει σαν βάση τις ιδέες ακροαριστερών κομμάτων, κάτι που εγώ πιστεύω ότι στην ουσία ωθεί τον κόσμο προς τα δεξιά.

Ο Τσίπρας σαν πρώην πρωθυπουργός έχει ορκιστεί πίστη στο σύνταγμα της χώρας, όμως πάντα έχει ένα καλό λόγο για ότι έχει σχέση με την αναρχία, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το σύνταγμα της χώρας.

Πρόσφατα, αρκετοί επώνυμοι οπαδοί συγκεκριμένης ιδεολογίας απείλησαν ότι θα βγουν στους δρόμους και θα προκαλέσουν ταραχές αν η δικαστική εξουσία δεν υποχωρήσει στις απαιτήσεις τους σε συγκεκριμένη υπόθεση.

Ανάλογη στάση κράτησε και το κόμμα που στηρίζει διάφορες καταστάσεις με άτομα τα οποία έχουν καταδικαστεί από την δικαιοσύνη για κολάσιμες πράξεις τις οποίες κανείς δεν αμφισβητεί ότι συνέβησαν.

Ο μεγαλύτερος όμιλος ΜΜΕ στην χώρα μας χαρακτήρισε 'χυδαία επίθεση' την άποψη μιας πρώην υποψήφιας της ΝΔ ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν πατέρα και μητέρα, δηλαδή σε λίγο θα λέμε, 'μπορώ να παντρευτώ τον σκύλο μου; και αν πει κάποιος όχι, θα θεωρείται ακροδεξιός ή καθυστερημένος.

Κανείς δεν αμφισβητεί την ελευθερία επιλογής και τα δικαιώματα κανενός, όμως μην τρελαθούμε κι όλας.

Πέρα από αυτά που είναι θέματα τα οποία επιλέγει σαν αντιπαράθεση συγκεκριμένη πολιτική πλευρά σχεδόν σε όλο τον πλανήτη και πιστεύω έχει συντονισμένη τακτική για να πετύχει τους στόχους της, υπάρχει και το πρωινό με τα τζιτζίκια να ξυπνούν από τις 6, το πρωινό αεράκι να σου χαϊδεύει τα μαλλιά και η θάλασσα να σε φωνάζει να την επισκεφτείς.

Η ζωή είναι ωραία και οι αντιπαραθέσεις και διαφορές θα υπάρχουν πάντα, όμως δεν πρέπει να τις επιβάλλουμε στους άλλους με το ζόρι, αυτό είναι σύγχρονη μορφή φασισμού και θα έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσπαθούν αυτοί που είναι μόνιμα αγανακτισμένοι για τα πάντα, ο κόσμος δείχνει ότι πάει προς τα δεξιά και όποιος έχει λίγο μυαλό το καταλαβαίνει κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, όμως πρέπει να υπάρχει η ισορροπία, με την μονόπλευρη άποψη θα μπατάρει το πλοίο.

Με την με το έτσι θέλω επιβολή μας στους άλλους, καταργούμε τους νόμους και το κράτος δεν συγχωρεί, ούτε θα υποχωρήσει, μπορεί να το κάνει πρόσκαιρα, αλλά οι συνέπειες για τους απλούς ανθρώπους δεν θα είναι και οι καλύτερες, αυτό λέει η ιστορία, τώρα το να νομίζουν οι 5-10 χιλιάδες ότι μπορούν να αλλάξουν την χώρα, εντάξει πάντα υπήρχε αυτό, ποτέ δεν τα κατάφεραν όμως.