Θέλουμε το σεξ στην κρεβατοκάμαρα ή στην πολιτική και τις συναυλίες;

Ας το κάνουμε πιο λιανά, γιατί μερικοί προτιμούν το σεξ στις συναυλίες και το διαδίκτυο με χυδαία σχόλια για τους πολιτικούς τους αντιπάλους και όχι στις κρεβατοκάμαρες και δεν κάνουν παιδιά. Κερδίζουν ή χάνουν από αυτό;

 

Τους τελευταίους μήνες με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη, αλλά και την αντίδραση στις διάφορες κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, ένα κομμάτι του καλλιτεχνικού κόσμου σε απόλυτη συνεργασία με το κόμμα που προτιμά και τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο παίρνουν θέσεις υπέρ συνθημάτων όπως  το γ... Μητσοτάκη, αφού ποτέ δεν το έχουν αποδοκιμάσει, αντίθετα στον καλλιτεχνικό κόσμο, αρκετοί πετυχημένοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες δείχνουν να έχουν επενδύσει στο σύνθημα το οποίο λογικά πιστεύουν ότι τους φέρνει κοινό σε όποιες δραστηριότητες έχουν μέσα στις πανδημίες και στον χρόνο που αφήνει τα σημάδια του σε κάποιες ηλικίες.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στις επόμενες εκλογές το κατά πόσον ο Ελληνικός λαός υιοθετεί στην πραγματικότητα τέτοια συνθήματα έναντι των πολιτικών του αντιπάλων, πέρα του αν αυτά έχουν, ειδικά και στην αναφορά στον πρωθυπουργό κάποια λογική για κάποιον που ισχυρίζεσαι ότι είναι κάτι σαν δικτάτορας στην ζωή μας την οποία εξουσιάζει απόλυτα, ενώ παράλληλα έχει επικρατήσει και σε όσες εκλογικές αναμετρήσεις έλαβε μέρος σαν αρχηγός του κόμματος του,

Οι βιασμοί ανηλίκων από την άλλη καταδικάζονται από τα δικαστήρια και δεν έχουν θέση σε συναυλίες δηλητηριάζοντας περισσότερο την κοινωνική μας ζωή. Οι βιαστές έχουν θέση εκεί που τους στέλνει η δικαιοσύνη και αυτός ο τόπος είναι η φυλακή πέρα από τις δυνατότητες που δίνει η δικαιοσύνη για μείωση ή αλλαγή των ποινών.

 

Η υπερβολική χρήση του σεξ στην πολιτική μας ζωή, πιστεύω ότι δεν θα βγει σε καλό για κανένα πολίτη της ταλαιπωρημένης χώρας μας και δεν λέω να γίνουμε όλοι σαν τον Ράλλη και το δεν θέλω ου, αν και θα το ήθελα, όμως με την χρήση της λέξης βιασμός και γ.... στην πραγματικότητα βιάζουμε και γ... την ιστορία της χώρας μας χωρίς να κερδίζουμε απολύτως τίποτα, μόνο μερικούς φανατικούς αναρχικούς ή αυτούς που τους αρέσει ο χαβαλές και πάντα γέλαγαν με ότι είχε σχέση με το σεξ.

Αντίθετα για την υπογεννητικότητα στην χώρα, όλα τα κόμματα δεν έβγαλαν ακόμα μιλιά.

 

Video Url