Εχει σχέση το τραπ με τον αέρα, την θάλασσα την βροχή, τον έρωτα, την ζωή;

Η βασική θεματολογία των περισσότερων τραγουδιών έχει να κάνει με τις ανθρώπινες σχέσεις την φύση, την λογοτεχνία και γενικά ό,τι ενδιαφέρει έναν σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να ψυχαγωγηθεί και να περάσει ευχάριστα την ώρα του, συχνά με προβληματισμούς για την καθημερινή του ζωή.

Το τραπ και σε κάποιο βαθμό η ραπ δεν έχουν τέτοια προβλήματα, άκουσα ας πούμε το νέο άλμπουμ της Lizzo που όπως πολλά σύγχρονα έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα όπως γίνεται προσπάθεια να αλλάξει στην εποχή μας σε βαθμό που όμως μελλοντικά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο ανθρώπινο είδος, γιατί αυτά που ζούμε σήμερα, πάντα υπήρχαν, απλά δεν είχαν τέτοια προβολή και αποδοχή από τον κόσμο που ζει μόνιμα απομονωμένος πότε από το ένα και πότε από το άλλο.

Προτιμούμε τον παραδοσιακό τρόπο τραγουδιών με στίχους που μας αγγίζουν και μελωδίες παιγμένες από φυσικά όργανα και όχι από υπολογιστές.

Αυτό το τραγούδι πάντα θα υπάρχει, απλά τα ΜΜΕ που απευθύνονται σε ακροατές φυτά, θα προσπαθούν να πλασάρουν στον κόσμο τα τραπ, BTS και άλλα ονόματα που έχουν ημερομηνία λήξης μερικές εβδομάδες.

 

 

Video Url