Εχουμε γεμίσει εισαγγελείς στο διαδίκτυο και τους δρόμους

Οπαδοί μιας συγκεκριμένης φιλοσοφίας έχουν πάρει εργολαβικά όλες τις αποφάσεις της δικαιοσύνης που νομίζουν ότι είναι σε βάρος αυτών που πιστεύουν σαν πολιτικοί οπαδοί και το μόνο που δεν ζητάνε είναι να κρεμάσουν τους αντιπάλους τους.

Για παρέα τους απροκάληπτα έχουν επιλέξει τους επαγγελματίες μπαχαλάκηδες, φουκαράδες ξέμπαρκους από διάφορες χώρες οι οποίοι έχουν βρει καταφύγιο στην Ελλάδα που δεν είχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες η αναρχία εδώ και χρόνια είναι σχεδόν εξαφανισμένη, εδώ απολαμβάνει της υποστήριξης εφημερίδων και τηλεοπτικών καναλιών. 

 

Προφανώς δεν πιστεύουν στον θεσμό της δικαιοσύνης ή θέλουν οι αποφάσεις πάντα να τυγχάνουν της έγκρισης τους, όπως και οι ενέργειες της κυβέρνησης.

Οι θεσμοί όμως λειτουργούν αιώνες και δεν θα αλλάξουν επειδή δεν αρέσουν σε μία μεγάλη ίσως ομάδα ατόμων που εμφανίστηκε κυρίως με την δύναμη που απέκτησαν τα κοινωνικά δίκτυα τα οποία θέλουν να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και ουσιαστικά το κάνουν.

Εκτός από τους οπαδούς, σε καθημερινή βάση βγάζουν ανακοινώσεις με υποδείξεις για παραιτήσεις, κριτική σε οτιδήποτε, ακόμα και για τον όγκο της βροχής που πέφτει, οι υπεύθυνοι συγκεκριμένης ιδεολογίας με επικεφαλής τον αρχηγό ο οποίος πιστεύει και προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει λύσεις για όλα, βέβαια τα ίδια μας λέει από την άλλη πλευρά και η κυβέρνηση με επικεφαλής τον πρωθυπουργό που νομίζει ότι έχει να κάνει με υποανάπτυκτους και δυστυχώς συχνά δικαιώνεται.