Οργή και αγανάκτηση για όλους τους πολιτικούς με το θέμα της υγείας!

Δεν είναι προσωπικό, νομίζω ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζει ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων.

Τα μηνιαία φάρμακα μου κοστίζουν περίπου 50 ευρώ, ένα σημαντικό ποσό για κάποιον που δεν έχει περιουσιακά στοιχεία και περιμένει να ζήσει από ένα μέτριο μισθό ή ανάλογη σύνταξη.

 

Όλοι οι υπουργοί υγείας από τότε που εμφανίστηκε η κρίση, σταθερά επιβαρύνουν τον Έλληνα πολίτη με περισσότερα έξοδα, πραγματικά σαν να θέλουν να τον ξεκάνουν.

 

Δουλεύω από μικρό παιδί, έχω κολλήσει άπειρα ένσημα, για 15 χρόνια μάλιστα πλήρωνα και διπλά και δεν μου τα επιστρέφει το κράτος, αφού παραγράφονται στην πενταετία και τώρα θα σκέφτομαι να πάρω τα φάρμακα μου γιατί ο κάθε Άδωνις, Κατρούγκαλος, Λοβέρδος κλπ δεν είχαν τον τρόπο να ξεχωρίσουν αυτούς που έχουν πληρώσει εκατοντάδες χιλιάδες σαν εισφορές και μοιράζουν αυτά τα λεφτά σε πολλούς οι οποίοι είχαν επιλέξει στην ζωή τους να μην κολλούν ένσημα για να γλιτώνουν τα χρήματα.

 

Δεν λέω να τους αφήσουν να πεθάνουν, αν και ήταν πονηροί ηλίθιοι, όμως πρέπει να βρεθεί μια μέριμνα  να μην πεθάνουν και αυτοί που δεν έχουν ιδιαίτερα εισοδήματα.

 

Πρόστιμα σε όσους δεν κάνουν εμβόλια, πρόστιμα σε όσους δεν θα αποκτήσουν προσωπικό γιατρό, ωραία όλα αυτά αν έχεις τα εκατομμύρια του Πλεύρη, του Γεωργιάδη, του Κατρούγκαλου και όλων των άλλων φουκαράδων της βουλής, αριστερών και δεξιών, όμως το σύστημα υγείας γίνεται όλο και πιο ακριβό επειδή το κράτος είναι ανίκανο να κάνει αυτά που πρέπει.

 

Βέβαια να είναι καλά οι άνθρωποι, εντολές εκτελούν αφού ο τομέας συντάξεων και υγείας ήταν πάντα η ρουφήκτρα  που έτρωγε τα πάντα.