Η τραπ είναι απλά χαβαλές και το Ελληνικό ραπ μια ξεπερασμένη υπόθεση

Το θέμα ενδιαφέρει τον Έλληνα που παρακολουθεί με ενδιαφέρον ότι πιο μπανάλ υπάρχει, το Ελληνικό ραπ έχει πίσω του περίπου 30 χρόνια ζωής και έχει ήδη δώσει ότι ήταν να δώσει στο κοινό του.

Μια μικρή σχετικά προσφορά αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για το κορυφαίο μουσικό είδος στον πλανήτη εδώ και 40 χρόνια.

Έξω το τραπ έχει μέτρια αποδοχή και η ραπ δεν είναι πια αυτή που ήτανε, έχει ενσωματωθεί στην υπόλοιπη μουσική και έγινε πιο mainstream από το mainstream, τώρα εδώ η επανάσταση άρχισε με μερικές δεκαετίες καθυστέρηση, εδώ τώρα έχουμε πολιτικά κινήματα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν πουθενά, ακόμα και οι αναρχικοί έχουν  βρει καταφύγιο στην Ελλάδα και απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης κομμάτων, τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων, μιλάμε για προχωρημένες καταστάσεις σε λίγο θα έλθει και το Τwist, μη γελάτε, ακόμα το χορεύουν σε γάμους. 

Στην Ελλάδα ξεχώρισαν καμιά δεκαριά ονόματα, ενώ καλύτερη τύχη δείχνει να έχουν οι καλλιτέχνες του Τραπ των οποίων ο χαβαλές ταιριάζει με τον γενικό χαβαλέ που υπάρχει στην χώρα και μας τον πλασάρουν κάθε μέρα τα τηλεοπτικά κανάλια των 5-6 ιδιοκτητών που κανονίζουν ακόμα και τι ρόφημα θα πιούμε σαν πρωινό.

Η πρόσφατη απήχηση που είχαν δύο εμφανίσεις ραπ καλλιτεχνών στην Αθήνα είναι μία βελόνα σε ένα αχυρώνα που προσπαθεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον τσιμπώντας αυτούς που τσιμπάνε σε κάθε δήθεν αγανακτισμένη προτροπή, σιγά τα πολιτικά μηνύματα.

Δεν είχε και ποδόσφαιρο και πήγαν τα παιδιά να το κάψουνε λίγο, δείτε την φωτογραφία, που είναι από την εμφάνιση των Βήτα Πεις άλλωστε και ο Λεξ αναφέρει το ποδόσφαιρο σε συνεντεύξεις του

20000 κόσμος σε μια πόλη σχεδόν 5.000.000 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και δεν είναι κάτι που θα το βλέπουμε και κάθε μέρα. Ηρεμήστε  και κρατάτε τις δυνάμεις σας  για πιο σοβαρές καταστάσεις