Τελικά έχω μπερδευτεί, σε ποια Ελλάδα ζούμε, του Survivor και του Βέρτη ή του Λεξ

Όλα μπερδεύονται γλυκά, η αγανάκτηση του Λεξ, η χλιδή των τράπερς που πλαισιώνεται από όμορφες νέες γυναίκες, η αγωνία για το Survivor, τις μουσικές πασαρέλες στην TV με νέους γεμάτους αγωνία που σύντομα προσγειώνονται στην πραγματικότητα απογοητευμένοι.

Οι εκλογές που δεν θα γίνουν πρόωρα, όπως λέει ο Μητσοτάκης, αλλά ποιος τον πιστεύει, οι πολιτικοί είναι από τις χειρότερες ομάδες ανθρώπων, μέχρι το βράδυ ο Johnson έλεγε ότι δεν παραιτείται και την άλλη μέρα, σαν να μην τρέχει τίποτα ανακοίνωσε την παραίτηση του.

 

Ενθουσιασμένος ο Αγγελάκας με τον Λεξ  και  την παρουσία του κόσμου στην Νέα Σμύρνη και σύνδεση με την δικιά του πορεία με τις Τρύπες, μόνο που οι Τρύπες στην ηλικία του Λεξ, είχαν ανακοινώσει την διάλυση τους, δεν έγιναν γνωστοί στο πανελλήνιο.

 

Ταλαντούχος σ' αυτό που κάνει ο Λεξ, το κάνουν όμως δεκάδες άλλοι επίσης αρκετά καλά, αλλά η ανανέωση στην μουσική πάντα ερχόταν από νέους, όχι ώριμους καλλιτέχνες στα 37 τους, ναι είχε καριέρα και πριν και τι έγινε, τι θα γίνει αύριο, θα παίξει ξανά του χρόνου σε μεγάλο γήπεδο, αλλά μουσικά δεν μπορεί να εκφράσει παρά μόνο τους απογοητευμένους νέους που πέρασαν τα 35 και φοβούνται ότι το τρένο ίσως δεν θα περάσει ξανά γι'αυτούς.

 

Όλοι σχεδόν ζουν μια ψεύτικη πραγματικότητα, την βρίσκουν με τον Iggy Pop, την Pattis Smith, τους Pet Shop Boys και άλλους νεαρούς, τον κάθε Λεξ που έχει πια να ανταγωνισθεί τους μάστορες της μαγειρικής της TV και όχι άλλους καλλιτέχνες, όπως συνέβαινε παλιά και έχουν ελάχιστη επαφή με την μουσική πραγματικότητα της εποχής μας και από πού να την μάθουν.

 

Η χώρα χωρίς πραγματικούς ηγέτες στην πολιτική, τις τέχνες, τον αθλητισμό, σχεδόν παντού, είναι τελειωμένη, έστω πρόσκαιρα, γιατί δεν μπορεί κάτι θα βγει στο μέλλον.