Τι συμβαίνει σε Ρωσία και Αμερική

Τι συμβαίνει σε Ρωσία και Αμερική
Οι Αμερικανοί δεν δείχνουν να θέλουν πίσω τον Τραμπ, η εισβολή στο Καπιτώλιο τραυμάτισε σημαντικά τις φιλοδοξίες του και όπως οι Δημοκρατικοί, έτσι και οι Ρεπουμπλικάνοι πρέπει να βρουν αντικαταστάτη, για τους Ρεπουμπλικάνους, ο πρώην αντιπρόεδρος, που είναι και φιλέλληνας μάλλον θα πάρει το χρίσμα.

Η ανάμειξη της Αμερικής στο θέμα της Ουκρανίας  και το μπλέξιμο χωρίς τελειωμό της Ευρώπης οδηγεί τους Αμερικανούς στο να κάνουν τους μισοκακόμοιρους, αν και έχουν βελτιωθεί σε πολλά γιατί εκτός από τον πληθωρισμό δεν δείχνουν να έχουν τα προβλήματα των Ευρωπαίων.

Οι πληροφορίες μου για την Ρωσία, από Ρώσους στην Σαλαμίνα, όπως και οι πληροφορίες από Ελληνοαμερικανούς που κάνουν διακοπές εκεί, λένε ότι στο εσωτερικό της Ρωσίας δεν τρέχει και τίποτα, οι Ρώσοι νιώθουν ότι τους πιέζει η κακιά δύση, έχουν εμπιστοσύνη στον Πούτιν, τον οποίο θεωρούν ηγέτη και εμπιστεύονται, αφού κατάφερε να ξεχρεώσει την Ρωσία η οποία χρωστούσε επί Γιέλτσιν και Γκορμπατσώφ τεράστια ποσά στην δύση και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Στο ότι σκοτώνονται Ρώσοι στον πόλεμο με τα αδέλφια τους, τους Ουκρανούς, λένε ότι αυτοί που πολεμάνε είναι μισθοφόροι, πληρώνονται καλά, είναι νέα παιδιά που δεν πιστεύουν ότι θα πεθάνουν, κι όμως πεθαίνουν για μερικά χιλιάρικα.

Ο Ζελένσκι είναι ηλίθιος και πουλημένος στην δύση πιστεύουν οι Ρώσοι και επί της ουσίας έχουν και κάποιο δίκιο αφού θέλησε να αλλάξει το Status Quo και στην ουσία κατάστρεψε και την χώρα του.

Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έκανε βέβαια η Ουκρανία ήταν που παρέδωσε τα πυρηνικά της όπλα με την συμφωνία που έκανε με τους Ρώσους, αν τα είχε κανείς δεν θα την πείραζε, γι' αυτό και οι Αμερικανοί κάνουν τα πάντα να μην αποκτήσει το Ιράν, ενώ κανείς δεν μπορεί να πειράξει το Ισραήλ..