Ποιος σου είπε ότι η κυβέρνηση θέλει να κάνουν παιδιά οι Έλληνες

Όλοι έχουμε τις παραξενιές μας, αλλά εγώ σίγουρα είμαι πολύ παράξενος και γκρινιάρης, δεν ξέρω όμως αν έχω και λίγο δίκιο.

Ήλθα με την συγκοινωνία όπως πάντα στην Σαλαμίνα και στην τοπική γραμμή πήγα να βγάλω εισιτήριο σαν πολύτεκνος που είμαι, η υπάλληλος όμως σωστά αρνήθηκε να μου εκδώσει μισό εισιτήριο αφού η ταυτότητα μου ήταν ληγμένη. 

Οι συγκοινωνίες της Σαλαμίνας άλλαξαν πρόσφατα χέρια και έγιναν μάλλον πιο αυστηρές, όμως ενώ πιστεύω ότι τα επιδόματα από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια θα πέφτουν κανονικά, αυτοί έχουν γίνει αρκετά χειρότεροι από ότι πριν από χρόνια.

 

Όλα καλά και λογικά, όμως το ερώτημα που έκανα σε φίλο και κάνω στην ένωση πολυτέκνων και τον αρμόδιο υπουργό, είμαι ή δεν είμαι πολύτεκνος και βέβαια είμαι, αυτό δεν θα αλλάξει μέχρι να φύγω από αυτόν τον κόσμο, όπως δεν θα αλλάξει και η νοοτροπία της κάθε κυβέρνησης και της κάθε ενώσεως που βλέπει τον Έλληνα  σαν μέσω είσπραξης και αδιαφορεί για την ουσία.

 

Το είπα σε κάποιον και μου απήντησε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει βέβαια να κάνουν οι Έλληνες παιδιά, στην πραγματικότητα αδιαφορεί αφού είναι ταγμένη στο να υποδέχεται τους φίλους μας από κάθε σημείο του πλανήτη, αυτή είναι η συμφωνία με τους Ευρωπαίους, γι' αυτό μας χρηματοδοτούν, τι ανάγκη έχει λοιπόν η κάθε κυβέρνηση να κάνει παιδιά ο Έλληνας.

 

Αφού για πάντα θα είμαι πολύτεκνος γιατί να μην μου δίνει μία ισόβια ταυτότητα αλλά να θέλει να την ανανεώνω κάθε 2 χρόνια.

 

Βέβαια υπάρχει και η εκδοχή αυτού που μου είχε στείλει μήνυμα στην ΕΡΤ πριν από 10 χρόνια όταν είχα πει πως που να φτάσουν 1000 φορολογική απαλλαγή για να αγοράσεις έστω το γάλα των παιδιών σου, πρώτον ο υπεύθυνος των ειδήσεων φιλικά μου είπε μα είναι ανάγκη  να λες τέτοια πράγματα και ο ακροατής μου είπε 'να σας πληρώνουμε εμείς για να κάνετε παιδιά' γι' αυτό και εμείς σταματήσαμε στα 4.

 

Δώστε κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν παιδιά, η Ελλάδα θα εξαφανισθεί στα επόμενα χρόνια.