Πόλεμος στην Ουκρανία, ένας ηλίθιος πόλεμος στον οποίο όλοι θα χάσουν

70 σχεδόν χρόνια είχαν περάσει από την τελευταία φορά που είχαμε ένα πόλεμο σε Ευρωπαϊκό έδαφος, ο καιρός περνάει και όλοι είναι εγκλωβισμένοι σε ένα πόλεμο που δύσκολα θα έχει τέλος.

 

Ο καθένας για τους δικούς του λόγους δεν θέλει να υποχωρήσει, ο μόνος που θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση θα ήταν ο Θεός... αλλά κι αυτόν οι τόσο πιστοί χριστιανοί λαοί των Ουκρανών και Ρώσων  δεν θέλουν να ανακατευτεί, είχαν μία ευκαιρία στο Πάσχα, αλλά αυτοί σκοτωνόντουσαν, αφού το ανθρώπινο είδος έχει τον φόνο μέσα στο αίμα του.

Οι πιο ευάλωτοι οικονομικά λαοί, θα είναι αυτοί οι οποίοι θα υποφέρουν περισσότερο, οι ισχυροί ΄το έχουν ήδη στο Budget'.

 

Τι πρέπει να γίνει, όλοι έχουμε τις απόψεις μας αλλά δεν μπορούμε να τις επιβάλλουμε στους δύο αντιπάλους, ειδικά ο Ζελένσκι είναι αιχμάλωτος της αδυναμίας του να κάνει ουσιαστική αντίσταση σε ένα μέγεθος αντιπάλου όπως είναι η Ρωσία.

 

Οι Ευρωπαίοι βοηθούν απλά για να συντηρούν τον πόλεμο, μήπως και φθαρεί η Ρωσία, η οποία είναι σκληραγωγημένος λαός και δεν δείχνει να υποχωρεί, όσο και να τις στοιχίζει αυτή η εισβολή για την οποία θα έχει τους λόγους της.

 

Η αντίδραση της Ευρώπης, πέρα από την ανθρώπινη πλευρά της, σε πολιτικό επίπεδο ήταν υπερβολική, δεν ήταν και κολλητή με την Ουκρανία, τώρα όλοι ψάχνονται, ακόμα και οι Αμερικάνοι μπορεί να αναγκασθούν να εμπλακούν, κανείς δεν ξέρει τις εξελίξεις, ένας Τρίτος Παγκόσμιος δείχνει ότι είναι σε εξέλιξη, μακάρι να κάνω λάθος