Οι επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις με τις εμμονές των κομμάτων για μη συνεργασία θα είναι επώδυνες για όποιον χάσει

Τα τρία πρώτα κόμματα  σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έχουν σαν μόνιμη θέση την μη συνεργασία αν αυτό είναι αναγκαίο μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.

 

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την ετυμηγορία των ψηφοφόρων, όμως αν χρειασθεί να πάμε σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, γιατί δεν θα υπάρχει συνεργασία, πέρα από το ότι η χώρα θα μεγαλώσει τα προβλήματα της, θα μου πεις εδώ είναι χαμένη, ό,τι και να γίνει, όποιος και να βγει, αφού πέρα από το παραμύθιασμα και τις παροχές πριν από κάθε εκλογές, υπάρχει και η πραγματικότητα, η οικονομία βουλιάζει, το χρηματιστήριο είναι κλινικά νεκρό, η ακρίβεια καλπάζει και η απληστία αυτών που ανεβάζουν τις τιμές ανεβαίνει στα ύψη.

Αν λοιπόν πάμε σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάμε και σε τρίτη, όπως το ΄90 και όποιος χάσει ίσως περάσει στο περιθώριο για πολλά χρόνια, ενώ ο κόσμος θα αναγκασθεί να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ποιος θέλει να τον κυβερνά και αυτός λογικά πρέπει να είναι ένας εκ των Μητσοτάκη, Τσίπρα.

 

Το ποιος είναι πιο κατάλληλος είναι ουσιαστικά μια ζαριά  η οποία δεν θα φέρει απαραίτητα το αποτέλεσμα που περιμένει ο λαός, όποιος και να είναι ο νικητής.

 

Ο φανατισμός είναι μεγάλος και θα πάρει ακόμα μεγαλύτερη έκταση, μακάρι αυτός που θα κερδίσει να λύσει τα προβλήματα μας, όμως και οι δύο βασικοί διεκδικητές  έχουν δοκιμαστεί και δεν έφεραν ουσιαστικά αποτελέσματα, η δικαιολογία ότι ο Μητσοτάκης έπεσε σε τόσα προβλήματα, δεν ευσταθεί, το ίδιο πρόβλημα είχαν όλες οι χώρες, το δικό μας το χάλι, εκτός από τον πληθωρισμό και τα θύματα από την πανδημία. 

 

Video Url