Τις τιμές δεν θα τις ρίξουν οι Άδωνις, Μητσοτάκης, Τσίπρας, αλλά εσείς!

Σας φαίνεται υπερβολή και ενδεχομένως σαν πρώτη αντίδραση να με βρίζετε αλλά όποιοι νομίζουν ότι τις τιμές μπορούν να τις ρίξουν οι πολιτικοί μας είναι γελασμένοι.

 

Το μόνο που τους ενδιαφέρει από εμάς είναι η ψήφος μας ενώ είναι 'πιτσουνάκια' με όλους αυτούς που ελέγχουν τα βασικά είδη κατανάλωσης.

 

Ο Έλληνας επιχειρηματίας πάντα επωφελείται των οικονομικών αναταράξεων και ανεβάζει τις τιμές, αντίθετα η αντίδραση του όταν πέφτουν σαν πρώτες ύλες είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

 

Σαν καταναλωτές πρέπει να κάνουμε σύγκριση τιμών και να αγοράζουμε από εστίες πώλησης που πουλάνε φθηνότερα.

 

Στην Σαλαμίνα οι τιμές δεν έχουν την φρενήρη άνοδο που έχουν στην Κηφισιά, δεν μπορείτε βέβαια να πηγαίνετε στην  Σαλαμίνα για να ψωνίζετε, όμως κυκλοφορείτε και σε κάθε σούπερ μάρκετ υπάρχει σημαντική διαφορά στις τιμές.

 

Με τα καύσιμα, ας δοκιμάσετε για 1 μήνα τις συγκοινωνίες και θα δείτε ιλιγγιώδη πτώση, εκεί πρέπει να σπρώξoυν τον κόσμο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και άλλα κόμματα 

 

Πήρα προχθές από ένα σούπερ μάρκετ κάτι αχλάδια εισαγωγής με 5,5 ευρώ και την άλλη μέρα είδα ότι ο άλλος τα πούλαγε 1,5, το ίδιο και στα ψάρια και πολλά άλλα.

 

Στο γάλα, τα γιαούρτια και τα.... καρότα οι τιμές είναι ίδιες σε όλους, κάντε σύγκριση τιμών και οι τιμές θα υποχωρήσουν, είναι το μόνο όπλο που έχουμε, η αποχή σε ότι μας κλέβει τον μόχθο μας.