Γιατί η Taylor Swift αξίζει τον σεβασμό όλων

Γιατί η Taylor Swift αξίζει τον σεβασμό όλων

Με διαφορά καλύτερη από τις άλλες γυναίκες της εποχής μας που κινούνται στον ίδιο χώρο, 4ο άλμπουμ και συνέχεια είναι όλο και καλύτερη.

Η στροφή που έκανε στην ποπ ήταν αναγκαία για να συμβαδίσει με τον ήχο της εποχής, στις συνθέσεις είναι πραγματικά ανεξάντλητη κάτι που την φέρνει εκτός συναγωνισμού με όλους τους υπόλοιπους της εποχής μας.

Ανάλογη στροφή είχε κάνει παλαιότερα η Dolly Parton γνωρίζοντας επιτυχία και αποδοχή που έφτασε μέχρι τις μέρες μας.

Υποστηρίξαμε από την αρχή την Taylor Swift για την οποία αδιαφορούν οι ΄ειδικοί΄ στην Ελλάδα, αλλά το αστείο είναι ότι το άλμπουμ αυτό θα έχει την καλύτερη αποδοχή από τον ροκ εναλλακτικό χώρο σε σχέση με τα προηγούμενα.

Προφανώς γιατί όποιος αγνοεί αυτό το φαινόμενο που μέσα σε μερικές μέρες το νέο της άλμπουμ θα πουλήσει περισσότερα από όσα θα πουλήσου όλα τα υπόλοιπα 199 στα 200 πρώτα, έχει χάσει επεισόδια.

Η Taylor Swift δεν είναι One Direction, είναι τουλάχιστον Justin Timberlake και θα είναι στην επικαιρότητα σίγουρα για τα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια.

Ανεξάρτητα του αν σας αρέσει ή όχι, η Taylor Swift αξίζει τον σεβασμό σας, όλα της τα άλμπουμ είναι μέσα στα πρώτα σε πωλήσεις την χρονιά που κυκλοφόρησαν, κυκλοφόρησαν από μία μικρή ανεξάρτητη εταιρία, αυτό που λατρεύουν οι εναλλακτικοί.

Το πρώτο της τραγούδι ήταν το Tim McGraw για το μεγάλο αστέρι της κάντρυ που 5 χρόνια μετά, το 2012 υπέγραψε στην εταιρία της.

We Are Never Ever Getting Back Together Again το πρώτο της Νο 1 που όπως όλα τα τραγούδια της μιλάει για τις σχέσεις μιας γυναίκας της ηλικίας της και είναι προσωπική εμπειρία.

Κανείς καλλιτέχνης από αυτούς που τραβάνε την προσοχή του κοινού δεν μπορεί να πλησιάσει τις πωλήσεις που κάνουν τα άλμπουμ της. Kanye West, Lady Gaga, Miley Cyrus, Jay Z, Katy Perry, Rihanna, ακόμα και η Beyonce παρά τα διάφορα κόλπα, τα ξεγυμνώματα, συνεργασίες προώθησης και διάφορα άλλα κόλπα δεν μπορούν να την φτάσουν. Το νέο της άλμπουμ που κυκλοφορεί την Δευτέρα, αναμένεται να ξεπεράσει τις 800-900 χιλιάδες, μερικοί το περιμένουν στο εκατομμύριο παρά την πτώση των πωλήσεων.

Η προχθεσινή της εμφάνιση στον Jimmy Kimmell έκλεισε από δεκάδες χιλιάδες οπαδούς της την Hollywood Boulevard και αυτό είναι πολύ σημαντικό και δείχνει την δύναμη της.

45 εκατομμύρια την ακολουθούν στο Twitter, 75 στο Facebook και ακόμα βρίσκει τον χρόνο να υπογράφει αυτόγραφα όπου της ζητάνε, είναι ιδιαίτερα απλή και φιλική προς όλους.

Η ενέργεια του Kanye West στα βραβεία του ΜΤV το 2009 θα είχε ίσως διαφορετική εξέλιξη σε άλλο καλλιτέχνη, αυτή αντέδρασε ώριμα δεν έκανε φασαρία και τελικά έγινε ρεζίλι ο Kanye West που είναι ο κορυφαίος άνδρας καλλιτέχνης στον αιώνα που διανύουμε.

Η Taylor Swift έχει πετύχει τόσα πολλά για την ηλικία της, και είναι αδικαιολόγητος όποιος την επικρίνει.

Λουίζα Ζουγρή