Κριτήριο για την οικονομία μας η συναυλία της Lady Gaga
 
Την Παρασκευή το βράδυ τραγουδάει στην Αθήνα η Lady Gaga σε μία εμφάνιση που άνετα μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες του Έλληνα σήμερα.
Τα εισιτήρια αρχίζουν από 70 ευρώ και φτάνουν σε κάποιες περιπτώσεις και τα 200!, από το φθηνότερο, μέχρι το ακριβότερο πρόκειται για ένα ποσό ιδιαίτερα μεγάλο αφού για μερικούς νέους ίσως να είναι και οι εβδομαδιαίες αποδοχές τους.
Αν υποθέσουμε ότι η συναυλία έχει απόλυτη επιτυχία, δύσκολα θα μπορέσουμε να ισχυρισθούμε ότι δεν υπάρχει χρήμα γύρω μας.
Στο παρελθόν τα περισσότερα από τα ονόματα που έπαιξαν στο Ολυμπιακό στάδιο, είχαν σχεδόν απόλυτη επιτυχία.
Βέβαια η Lady Gaga είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, είναι όμως ακριβώς αυτό που θέλει να βλέπει ο σύγχρονος Έλληνας, ο απόλυτος χαβαλές, που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα αν αποφασίσει να τραγουδήσει αυτά που θα υπάρχουν στο επερχόμενο άλμπουμ της με τον Tony Bennett. Δεν θα το κάνει βέβαια, αλλά θεωρητικά όλα είναι δυνατά.
Η διαφήμιση ίσως δεν είχε προηγούμενο, θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε τις οικονομικές δυνατότητες του λαού μας που μια φορά τον μήνα σε μέσο όρο κλείνει τους σταθμούς σε Σύνταγμα ή Πανεπιστήμιο με αφορμή διάφορες διαδηλώσεις και εναλλακτικά βλέπει και την Lady Gaga.
 
Κώστας Ζουγρής