Απορία-παρέμβαση: Πείτε μου έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο κάποιος σήμερα πρέπει να έχει θετική διάθεση για τον Πούτιν και το καθεστώς του

Απορία-παρέμβαση:  Πείτε μου έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο κάποιος σήμερα πρέπει να έχει θετική διάθεση για τον Πούτιν και το καθεστώς του

Η Τουρκία δεν έστειλε πολεμικό υλικό αλλά πούλησε Drones τα οποία σκοτώνουν Ρώσους στρατιώτες. Το θέμα δεν αξίζει σχολιασμό. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο η οποία συμπαθεί τον κομμουνισμό και τους αριστερούς δικτάτορες.

Αυτό, την ώρα που λόγω της ένταξή μας στην Δύση είμαστε μέσα στο τοπ 30 των κρατών με το μεγαλύτερο βιοτικό επίπεδο στον πλανήτη. Αυτά που γράφανε για τα κομμουνιστικά καθεστώτα, οι κυνηγημένοι από τους κόκκινους φασίστες, επιβεβαιώθηκαν το 1989 μετά την πτώση της Σοβιετικής ένωσης. Να θυμίσω ότι ο Ρουμανικός λαός λίντσαρε τον Τσαουσέσκου. Ο Κορνήλιος Καστοριάδης είπε. «Η συζήτηση για τον κομμουνισμό τελείωσε το 1989». Όχι Κορνήλιε . Εδώ δεν τελείωσε. Αλλά είπαμε . Εδώ είναι Ελλάδα . Δεν είναι παίξε γέλασε. «Ο βλαξ λαός που περνιέται για έξυπνος» .

Βρίστε με όσο θέλετε μετά από αυτό το σχόλιό μου. Δεν με ενδιαφέρει. Πώς το είχε πει ο Μάνος Χατζιδάκις όταν κάποιοι τον αποκάλεσαν «φασίστα» επειδή δεν ήταν αριστερός; «Ας είμαι ό,τι θέλετε, αρκεί να μην είμαι σαν κι εσάς.» Θα ήθελα μόνο να μάθω : Πείτε μου ρε έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο κάποιος σήμερα πρέπει να έχει θετική διάθεση για τον Πούτιν και το καθεστώς του. Ένα λόγο ρε. Έναν λόγο. Με 2 σπίτια, 3 αυτοκίνητα και 4 iphone ο καθένας σας,γράφετε όλες αυτές τις μέρες ένα κάρο ανοησίες χωρίς κανέναν σεβασμό στα θύματα της εισβολής. Επαναστάτες του γλυκού νερού. Αστικοποιημένα φρικιά. Νισάφι πιά. Δεν γράφω άλλο.

ΥΓ. Πόσο θα πληρώσουμε πια την γελοία δικτατορία Παπαδόπουλου-Ιωαννίδη. Πόσο πιά Θεέ μου. Φτάνει.

ΥΓ. Πόσο θα πληρώσουμε πια της ανοησίες του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο οποίος επειδή ήταν υψηλής νοημοσύνης αν ήξερε ότι ο λαός θα ασπαζόταν τόσο πολύ τα λεγόμενά του, πολλά από αυτά ,δεν θα τα έλεγε (Είναι γνωστό ότι είχε πει σε συνεργάτη του σχετικά με την έξοδο από το ΝΑΤΟ, ότι ο λαός πιστεύει ότι δεν θα κάνουμε πράξη αυτή την εξαγγελία μας. Αν το πίστευε δεν θα μας ψήφιζε είχε πει ο «μεγάλος»

Art Rock Heaven

Το κείμενο αποτελεί σχολιασμό σ' αυτό