Άκουσα σήμερα ένα ωραίο άλμπουμ

Άκουσα σήμερα ένα ωραίο άλμπουμ

Από τον Κώστα Ζουγρή

Κάθε εβδομάδα, συνήθως την Παρασκευή, συγκεντρώνω μερικά από τα άλμπουμ που κυκλοφορούν και πιστεύω πως έχουν ενδιαφέρον για διάφορους λόγους, όχι απαραίτητα ότι είναι καλά και τα στέλνω σε μια ομάδα από φίλους που είχαν την ευαισθησία να στηρίζουν με κάποιο ποσό την σελίδα μας με κάποιο ποσό που δεν έχει σημασία ο αριθμός του, όσο η χειρονομία, σε μηνιαία βάση ή όποτε θέλουν και έχουν την ευκαιρία.

Ανάμεσα σε αυτά τα άλμπουμ τα οποία ακούω πάντα ολόκληρα ακολουθώντας την τακτική του Πετρίδη ο οποίος δεν χάνει τίποτα, είναι αυτή την εβδομάδα και ο νέος δίσκος του John Mellencamp με τίτλο Strictly A One-Eyed Jack.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό άλμπουμ, αν λάβουμε υπ' όψιν και την ηλικία του καλλιτέχνη ο οποίος έχει ηχογραφήσει αρκετούς δίσκους εδώ και 40 χρόνια, συνεπώς δεν είναι εύκολο να είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός σε νέες ιδέες κι όμως το άλμπουμ στο οποίο συμμετέχει σε 3 τραγούδια ο Bruce Springsteen είναι πολύ καλό. Δεν έχω διαβάσει ακόμα την απήχηση που είχε στους κριτικούς, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με απασχολεί αφού ο καθένας έχει τα γούστα του.

https://open.spotify.com/album/2L5XA2EN8XOIIkSiMqbWSY

.