Μεταξύ τους οι αντιεμβολιαστές είναι σταθεροί στις απόψεις τους

Μεταξύ τους οι αντιεμβολιαστές είναι σταθεροί στις απόψεις τους

Ενωμένοι στις απόψεις που πιστεύουν οι αντιεμβολιαστές πολεμούν με τον τρόπο τους κάθε προσπάθεια να τους μεταπείσουν, Ανάμεσα τους υπάρχουν άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που έκαιγαν τις μάγισσες στον μεσαίωνα.

Υπάρχει βέβαια φανατισμός, αφού αυτοί που φανατίζουν τον κόσμο συνήθως έχουν πολιτικές φιλοδοξίες. Ο φουκαράς ο Τράγκας τα είχε ετοιμάσει όλα και ενδεχομένως θα έμπαινε με το κόμμα του στην βουλή. Οι νεότεροι στο μέλλον θα ακούσουν ίσως για τον πρόεδρο της Σερβίας Τζόκοβιτς και ανάλογα φαινόμενα, άλλωστε η ιστορία των λαών είναι γεμάτη από τέτοια φαινόμενα.

Μερικοί από αυτούς αμφιβάλλουν και για τα καθιερωμένα εμβόλια τα οποία κάνουν τα παιδιά και τα οποία μοιραία, όπως όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα έχουν σε κάποιο μικρό ποσοστό παρενέργειες. Αν βέβαια επικρατήσουν αυτές οι απόψεις, κάτι που δεν είναι απίθανο, με αυτά που βλέπουμε στην καθημερινή μας ζωή, θα αλλάξει η ζωή στον πλανήτη.

Τα αποτελέσματα τα ακούμε κάθε μέρα στα νέα από όλο τον πλανήτη, τα οποία βέβαια τα αμφισβητούν. Υπάρχει βέβαια πρόοδος, τώρα δεν καίνε όπως τις μάγισσες στον μεσαίωνα όσους τους λένε να εμβολιασθούν.

Κώστας Ζουγρής