Από ποια ταινία μάθαμε την φράση 'Είναι πολλά τα λεφτά Άρη'

Από ποια ταινία μάθαμε την φράση 'Είναι πολλά τα λεφτά Άρη'

Συνήθως αυτοί που πιέζουν το σύστημα είναι τρωκτικά που είχαν συνηθίσει να παίρνουν εκατομμύρια από αυτό, βασική παροχή προς αυτούς το δανεικά και αγύριστα, και τα διάφορα αξιώματα που μερικές φορές επεκτείνονται και εκτός χώρας.

Σαν ύαινες τρώνε τον πλούτο της χώρας εδώ και δεκαετίες, πάντα εν ονόματι του λαού ο οποίος ενίοτε τους δίνει και αξιώματα, 'Είναι πολλά τα λεφτά Άρη'

Η κλασική φράση που τα περιγράφει όλα είναι αυτή από την ταινία Λόλα. Όλοι αυτοί έχουν διατελέσει διευθυντές στον τομέα τους και μάθαιναν εύκολα διάφορα τα οποία μπορούσαν να εύκολα να αξιοποιήσουν και απέκτησαν τεράστιες περιουσίες αλλά ποτέ δεν σταμάτησαν να ζητούν, αλλά βέβαια κανείς δεν ζει για πάντα. Βέβαια όσοι καταφέρνουν και παίρνουν πολιτικά αξιώματα σχεδόν πάντα απολαμβάνουν την ασυλία του κλάδου τους, σε μερικές περιπτώσεις; διαβάζουμε ακόμα αι από αντιπάλους τους διθυράμβους για μία πορεία που μύριζε άσχημα από παντού.

Αλλά είπαμε, είναι πολλά τα λεφτά Άρη' ΄φτάνουν για όλους από την παρέα τους και το ξέρουν, γι' αυτό η φράση έχει γίνει σημαία της Ελληνικής κοινωνίας.

 

Video Url