Άλλα αντ' άλλων, εντάξει δεν είμαστε όλοι Alain Delon που δεν θέλει να ζει στο σήμερα

Άλλα αντ' άλλων, εντάξει δεν είμαστε όλοι Alain Delon που δεν θέλει να ζει στο σήμερα

Έχει δηλώσει ο Alain Delon ότι δεν θέλει να ζει πια στην σημερινή εποχή και έχει το δίκιο του.

Ξυπνάω το πρωί, ανεβάζω μερικά τραγούδια για όσους γιορτάζουν, με την ευκαιρία Χρόνια Πολλά και αμέσως το fb μου στέλνει μήνυμα ότι αυτό που κάνω να προσφέρω σεξ με αμοιβή σε ενήλικες είναι αντίθετο με την πολιτική του και αν το κάνω ξανά, θα με τιμωρήσει και αυτό για μία ανάρτηση με Χρόνια Πολλά στον Φώτη και την Φωτεινή με φωτογραφία ένα σταυρό. Δεν σου δίνει βέβαια την δυνατότητα να το αμφισβητήσεις, ή άλλη που ρώτησα έβαλε τα κάλαντα και της έγραψαν το ίδιο.

Εγώ λέω ότι τους ενοχλούν τα θρησκευτικά σύμβολα, μου το είπε σαν ιδέα η Ντίνα, και μάλλον έχει δίκιο, αυτή, η νέα δήθεν προοδευτική τάση στον πλανήτη μπορεί να οδηγήσει σε μερικά χρόνια σε πολιτικές δικτατορίες δεξιάς απόχρωσης σε στυλ του πρώην αριστερού που είναι ηγέτης εδώ και 20 χρόνια σε μία από τις μεγαλύτερες χώρες του πλανήτη, με εκλογές όμως.

Αυτή η νέα τάση δεν γουστάρει ιδιαίτερα την Χριστιανική θρησκεία γιατί θεωρεί ότι καταπιέζει τις υπόλοιπες, γενικά δεν θέλει θρησκείες, αλλά και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτούς που αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι του πλανήτη και είναι το μέλλον, αφού είναι οι περισσότεροι και θα είναι αυτοί που θα συντηρούν με τις αγορές τους το σύστημα.

Οι Έλληνες της παρέας τους δεν θέλουν να γράφουμε τίποτα για τη αρχαία Ελλάδα, τους ενοχλεί γιατί πιστεύουν ότι αρχαία Ελλάδα δεν υπάρχει και έχουν όλα τα Βαλκάνια τα ίδια δικαιώματα, οι κυβερνήσεις μας κάνουν την κορόιδα σ' αυτό το θέμα και όποιος μιλάει για αρχαία Ελλάδα εύκολα μπορεί να χαρακτηρισθεί οπαδός της Χρυσής Αυγής..

Ο πλανήτης ποτέ δεν θα επανέλθει όπως τον ξέραμε πριν από μερικά χρόνια, τέλος, όταν μπορούν με την τεχνολογία να ελέγχουν τα πάντα, γράψτε τέλος, θα μου πεις είσαι εναντίον της προόδου, των αυτοκινήτων, των αεροπλάνων, της κινητής τηλεφωνίας, όχι βέβαια, αλλά όλα έχουν κάποιο κόστος, τίποτα δεν είναι ακίνδυνο.

Η ζωή στην επαρχία θα είναι πάντως καλύτερη για αρκετά ακόμα χρόνια στο μέλλον, είμαι τρελός; μπορεί, ποιος άλλωστε είναι σήμερα λογικός, μόνο ο Μεγάλος αδελφός που μας κυβερνά, κανένα βιβλίο που γράφει για το μέλλον δεν έχει αποτύχει στις προβλέψεις του, όσα δεν έχουν γίνει, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι θα γίνουν...

Κώστας Ζουγρής