Όσο πιο αργά κάνει εκλογές η ΝΔ, θα είμαστε η χώρα που σαν τον σκύλο θα κυνηγάει την ουρά της

Όσο πιο αργά κάνει εκλογές η ΝΔ, θα είμαστε η χώρα που σαν τον σκύλο θα κυνηγάει την ουρά της

Η πανδημία αργά, βασανιστικά ροκανίζει τα ποσοστά της κυβέρνησης και αυτό θα φανεί βέβαια στις επόμενες εκλογές.

Βέβαια δεν θα είναι η πρώτη κυβέρνηση που θα θέλει να παραδώσει την εξουσία, στην ουσία το ίδιο έκαναν ή ήθελαν να κάνουν όλες οι προηγούμενες αφού καμία δεν στάθηκε ικανή να βγάλει την χώρα από την κρίση.

Εντάξει υπάρχει και η πανδημία, αλλά πανδημία έχει όλη η Ευρώπη και όλος ο πλανήτης και τουλάχιστον στην οικονομία όλοι δείχνουν ότι το ελέγχουν.

Μα τι είναι αυτά που λες Ζουγρή, Συριζαίος είσαι; εδώ θα έχουμε ανάπτυξη 8% και εσύ κλαίγεσαι για την οικονομία.

Για την πορεία της οικονομίας να ρωτήσετε τις χήρες που ο νόμος Κατρούγκαλου θα τις στείλει σύντομα στην ανέχεια αφού θα μπορούν να εισπράττουν μόνο μία σύνταξη.

Η πλάκα είναι ότι η Ξενογιαννακοπούλου πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση επειδή θα εφαρμόσει τον νόμο Κατρούγκαλου, μιλάμε για παράνοια και δούλεμα από όλους.

Ο κόσμος άρχισε πραγματικά να κουράζεται από την ΝΔ που πραγματικά δεν έχει κάνει και πολλές αλλαγές όπως θα έπρεπε, αν και έχει βελτιώσει την καθημερινότητα του Έλληνα σε πολλά επίπεδα.

Τον κόσμο όμως δεν τον ενδιαφέρουν αυτά, δεν υπάρχει πρωθυπουργός που να μην τον έχουν βρίσει, έτσι βρίζουν τώρα και τον Μητσοτάκη, αύριο θα βρίζουν άλλον που ενδεχομένως θα κλείσει ξανά τις τράπεζες, ο κόσμος ξεχνάει και θέλει αλλαγές.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χάνει και πολλά αν προτείνει την πρωθυπουργία στο ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ, όπως σας αρέσει, πάλι θα επιστρέψει στην εξουσία, η δε ΝΔ θα μείνει μερικούς μήνες ή χρόνια σαν αντιπολίτευση και θα επιστρέψει σαν κυβέρνηση, αφού θα έχουν αποτύχει με την σειρά τους οι άλλοι και θα αποτύχει ξανά κι αυτή,

Είμαστε σαν τον σκύλο που κυνηγάει την ουρά του, δεν θέλουμε να γίνουμε σωστή χώρα και δεν θα γίνουμε.

Τι έπρεπε να γίνει; να κάτσουν όλα τα κόμματα μαζί και να κάνουν μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας, η οποία θα κάνει αυτά που πρέπει να γίνουν, χωρίς φανατισμούς και ακρότητες, ο Έλληνας πια σαν κόμμα έχει το ΟΦΑ (όπου φυσάει άνεμος) και βέβαια την τσέπη του

Η αριστερή φιλοσοφία, τύπου ΠΑΣΟΚ έχει έλθει για να μείνει, η δεξιά δεν έχει πια τη δύναμη που είχε παλιά και δεν θέλει να κυβερνά σαν δεξιά, αφού ο Μητσοτάκης στην ουσία, ας τον βρίζουν, δεν είναι δεξιός, γι' αυτό τον έχουν σαν αναγκαίο κακό οι Καραμανλικοί και Σαμαρικοί, μια χαρά θα τα βρει με τα άλλα κόμματα, εκτός και αν τον πιέσουν οι 'υπόλοιποι μέτοχοι' του κόμματος..

Σας αρέσει ή όχι του χρόνου έχει εκλογές και η πιθανότητα να γίνουν σήριαλ, κάθε 2 μήνες, δεν είναι μικρή.

Κώστας Ζουγρής

.