Είναι ανίκητος ο τρόπος ζωής του Lifestyle;

Είναι ανίκητος ο τρόπος ζωής του Lifestyle;

Κάθε μέρα τα περισσότερα από τα ΜΜΕ και ειδικά η τηλεόραση, μας βομβαρδίζουν με αμέτρητους τόνους 'δηθενιάς' που στόχο έχουν να αποπροσανατολήσουν μικρούς και μεγάλους από τα καθημερινά προβλήματα και να δημιουργήσουν μέσα τους μια ψεύτικη προσδοκία για επιτεύγματα που στην πραγματικότητα δεν θα έλθουν ποτέ.

Ένα άλλο κυρίαρχο στοιχείο στις περισσότερες από τις ταινίες που βλέπουμε είναι η υπερβολική βία η οποία μοιραία περνάει και στην πραγματική μας ζωή.

Μπορεί κανείς να νικήσει αυτή τη κατάπτωση; μάλλον όχι, όλο το 'έργο' είναι σκηνοθετημένο καλά και ακολουθεί παγκόσμια προσπάθεια επικράτησης, είναι δε τόσο φαινομενικά ελκυστικό ώστε δύσκολα μπορεί να αντισταθεί ένας νέος.

Μπορεί ο καθένας μας να ανατρέψει την κατάσταση; σίγουρα όχι, θα ήταν αστείο να ισχυρισθούμε κάτι τέτοιο, όμως μόνος του ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του, να κρατάει άμυνα και να στηρίζει αυτό που πιστεύει ότι στα πλαίσια του εφικτού, πολεμάει με το τρόπο του το κακό.

Η επιλεγμένη μουσική που αποτελεί την βάση για την σελίδα μας είναι ανάχωμα στο lifestyle που από την δεκαετία του '90, άρχισε μέσα από διάφορα περιοδικά να ξεμυαλίζει τους νέους με ψεύτικες υποσχέσεις για ανύπαρκτους κόσμους και έναν παράδεισο που υπήρχε μόνο σαν εικόνα στα περιοδικά τους.

Η ζωή βέβαια κάνει κύκλους και αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα, η προσγείωση, όποτε θα έλθει, θα είναι πολύ επώδυνη, αλλά και πάλι ο κόσμος θα προσαρμοσθεί.

Όσο εντείνονται τα φαινόμενα παρακμής, τόσο θα πλησιάζουμε στο τέλος τους.

Κώστας Ζουγρής