Υπερβολική η προβολή που κάνουν τα μεγάλα ξένα εναλλακτικά site στην μέτρια ποπ τύπου BTS

Υπερβολική η προβολή που κάνουν τα μεγάλα ξένα εναλλακτικά site στην μέτρια ποπ τύπου BTS

Εντάξει οι καιροί έχουν αλλάξει και οι σημερινοί νέοι δεν έχουν τα μουσικά ερεθίσματα που είχαν οι παλιότεροι και μοιραία δεν δένονται τόσο με την μουσική, όσο οι νέοι σε άλλες εποχές.

Η ποπ μουσική πάντα είχε φίλους και είναι το μακροβιότερο μουσικό είδος στην σύγχρονη μουσική, όμως η σημερινή ποπ δεν έχει και πολύ σχέση με την ποπ στις δεκαετίες 60,70,80 και τα περισσότερα ονόματα αντλούν την δύναμη τους μέσα από τα περιοδικά και τα site που προωθούν την εικόνα τους σαν άτομα και όχι σαν καλλιτέχνες.

Η σωστή δόση από καλή ποπ πρέπει να υπάρχει και πάντα υπήρχε στα μεγάλα περιοδικά στο παρελθόν, όμως .τα site που μεγάλωσαν στις αρχές του αιώνα με θέματα που αφορούσαν μόνο την εναλλακτική κίνηση, άθελα τους την σκότωσαν και μείωσαν στο μηδέν το ενδιαφέρον.

Ελάχιστοι πια σε όλο τον πλανήτη ασχολούνται με την εναλλακτική μουσική και είναι πολύ μικρή η απήχηση που έχει αυτό το είδος στο διαδίκτυο και τις διάφορες μουσικές πλατφόρμες.

Όπως ήταν φυσικό θέλησαν να ποντάρουν σ' αυτούς που ήταν έφηβοι στην δεκαετία του '80, οι περισσότεροι από αυτούς όμως μπήκαν στο λούκι της ζωής με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και αφιερώνουν όλο και λιγότερο χρόνο στην μουσική.

Γι' αυτό τα site προσπαθούν να βρουν επισκέπτες σε κοριτσάκια που ακούν φανατικά κάθε τι καινούργιο που τους προωθεί το διαδίκτυο.

Η ουσία είναι η μικρή διάρκεια ζωής που έχουν οι ηχογραφήσεις όλων αυτών των καλλιτεχνών στον χώρο της ποπ, αλλά και του Χιπ χοπ, γι' αυτό φροντίζουν να προωθούν συνέχεια νέα ονόματα.

Κώστας Ζουγρής