Οι περισσότεροι από τους 17000 νεκρούς ίσως άκουσαν κάποιον ηλίθιο ηθοποιό, τραγουδιστή, δικηγόρο ή άσχετο «γιατρό» του facebook και δεν είχαν εμβολιασθεί

Οι περισσότεροι από τους 17000 νεκρούς ίσως άκουσαν κάποιον ηλίθιο ηθοποιό, τραγουδιστή, δικηγόρο ή άσχετο «γιατρό» του facebook και δεν είχαν εμβολιασθεί

Εκ προμελέτης ή εξ αμελείας, η ουσία είναι ότι κάθε μέρα όλο και κάποιος άσχετος σχετικά επώνυμος θα κάνει δηλώσεις που παίρνουν έκταση στα ΜΜΕ τα οποία διψάνε για αίμα για να συντηρήσουν την δημοτικότητα τους και αυτές οι δηλώσεις παρασύρουν κόσμο ο οποίος φοβάται για διάφορους λόγους τα εμβόλια, φόβοι που του δημιουργήθηκαν πρόσφατα από όλα αυτά τα νούμερα.

Γιατί όλοι μας έχουν κάνει αμέτρητα εμβόλια στον εαυτό μας ,αλλά και τα παιδιά μας και αν κρίνουμε από την ζωή στις χώρες που δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα, καταφέραμε να επιζήσουμε από διάφορες επικίνδυνες αρρώστιες κυρίως στην ευάλωτη παιδική ηλικία.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και όλο και πιο πολλοί άνθρωποι, συχνά με φανατισμό που παραπέμπει σε παλαιοημερολογίτες, πιστεύουν ότι όλα είναι ένα μεγάλο ψέμα και αυτοί που πεθαίνουν είναι πλειοψηφικά στην πραγματικότητα οι εμβολιασμένοι και όχι οι ανεμβολίαστοι.

Μία διεθνής συνωμοσία που στήθηκε για να μειώσει τον πληθυσμό του πλανήτη και ανάλογες υπερβολές με συμπεριφορά ανθρώπων που νοερά έχουν μεταφέρει την ύπαρξη τους στις ζούγκλες τις Αφρικής και του Αμαζονίου με τις δεισιδαιμονίες και όλα όσα πιστεύουν όσοι ζουν εκεί που ίσως δεν έχουν δει ποτέ στην ζωή τους πολιτισμένους ανθρώπους.

Η χαλαρότητα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση αυτούς τους ανθρώπους και η όχι ξεκάθαρη καταδίκη τους από τα κόμματα τις αντιπολίτευσης που κουτοπόνηρα προσδοκούν πολιτικά οφέλη από την έκταση που θα πάρει ο αριθμός των θυμάτων και τις επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας, χειροτερεύει τα πράγματα που θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα.

Δεν περνάει, σχεδόν 2 χρόνια μετά, δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα. εκτός από το ότι πληθαίνουν αυτοί που επιζητούν δημοσιότητα μέσα από δηλώσεις που ξέρουν ότι αρέσουν στον φοβισμένο κόσμο.

Η Black Friday δεν δείχνει να έχει την απήχηση που θα ήθελαν τα μαγαζιά, η συμπεριφορά του κάθε Σερβετάλη φοβίζει τον κόσμο, αλλά αυτός, όπως όλοι οι όμοιοι του δε έχουν ιδιαίτερες συνέπειες, αντίθετα το παίζουν και μάγκες, κάτι που αρέσει στους αφελείς.

Κώστας Ζουγρής