Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει κορονοϊός και αν υπάρχει σκοτώνει ή είναι μια ελαφριά γρίπη

Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει κορονοϊός και αν υπάρχει σκοτώνει ή είναι μια ελαφριά γρίπη

Διαβάζω το μίσος που υπάρχει στο διαδίκτυο στο θέμα του κορονοϊού και ειλικρινά τρομάζω. Υπάρχουν κόμματα που προσπαθούν να αναβιώσει η ιδεολογία του Ναζισμού καλυμμένοι πίσω από Δημοκρατικό προσωπείο και προσπαθούν να πείσουν ότι μόνο αυτοί είναι οι σωστά πολιτικά εκφραζόμενοι και οι άλλοι είναι όργανα των ξένων κυβερνήσεων, των πλουσίων και γενικά όσων θέλουν το κακό μας.

Σχετικά με τον κορονοϊό όλα τα ΜΜΕ που είναι φιλικά απέναντι τους, είναι εχθρικά προς την ιδέα του εμβολιασμού με συνέπεια να γράφουν οι απλοί πολίτες στο διαδίκτυο, είδατε τι γράφει το τάδε μέσο, μία 25χρονη έπαθε αυτό μετά τον εμβολιασμό, μιλάμε βέβαια για μεμονωμένα περιστατικά, αν είναι και αλήθεια, που αφορούν όμως ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων όπως σε όλα τα εμβόλια και τα φάρμακα,.

Οι απειλές, οι αναφορές στο όνομα του Πετρίδη για πράγματα τα οποία ανακοινώνουν οι επίσημες αρχές είναι συχνές, βασικά όσοι δεν συμπαθούν τα εμβόλια δεν συμπαθούν και τις επίσημες; αρχές, είναι αυτό που στην Ελλάδα της παρακμής ονομάζουμε αντισυστημικοί, δηλαδή σε ελεύθερη Ελληνική μετάφραση μπαχαλάκηδες γιατί όποιος δεν συμφωνεί με τους νόμους στην ουσία δεν πιστεύει σε τίποτα.

Δεν ξέρω αν θα σωθούμε τελικά από αυτόν τον εφιάλτη, το πιθανότερο είναι ότι όσοι περνάνε τα 70 εμβολιασμένοι ή όχι δύσκολα θα γλιτώνουν, κάτι σαν μια εκδοχή του Rollerball που ήταν μία ταινία του '70 αν θυμάμαι καλά.

Με την άρνηση που υπάρχει στον κόσμο, ανοσία δεν θα υπάρξει ποτέ, αργά ή γρήγορα όλοι, όσοι είναι ευάλωτοι θα πεθαίνουν.

Αν ο Μητσοτάκης πραγματικά νοιαζόταν θα έβρισκε τρόπο να ελέγξει όλους αυτούς που γράφουν ή λένε ψεύτικες ειδήσεις στην TV και το διαδίκτυο.

Κάνουν βέβαια όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί τα εμβόλια, όμως δεν χάνουν την ευκαιρία να μας λένε ατάκες που λίγο απέχουν από το 'οι βελόνες που μας εμβολιάζουν' μπορεί να προκαλέσουν αυτό, η κυβέρνηση αν πας στο νοσοκομείο δεν μπορεί να σε υποδεχθεί όπως πρέπει, δεν υπάρχουν εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, δηλαδή επί της ουσίας πήγαινε στα ιδιωτικά και βασικά βρίσιμο, πολύ βρίσιμο, χυδαιολογίες ότι τα παίρνουμε και μίσος.

Δυστυχώς επιζητούν την καταστροφή η οποία είναι όλο και πιο κοντά, όσο δεν εμβολιάζεται ο κόσμος, ένα νέο lockdown θα τινάξει την χώρα στον αέρα, ήδη αυτά τα μέτρα που πήραν προκαλούν τραλαλα στους πολίτες που είναι επιφυλακτικοί. Όμως αυτή την αναταραχή δεν την καρπώνεται για κάποιο λόγο η αντιπολίτευση, οπότε μάλλον πρέπει να αλλάξει κασέτα αν θέλει να δει άσπρη μέρα.

Αν τα παίρναμε από την λίστα Πέτσα, μία λίστα ήταν αυτή, πόσα να μοιράσει πια, όσοι ήταν να κονομήσουν, κονόμησαν, δεν θα γράφαμε ίσως και θα ήμασταν με τα παιδιά και τα εγγόνια μας, σε εμάς δίνουν ότι και εσείς, είμαστε οι πιο φτωχοί ζητιάνοι.

Κώστας Ζουγρής