Το ρίσκο των επιλογών μας, εδώ και πολλές δεκαετίες

Το ρίσκο των επιλογών μας, εδώ και πολλές δεκαετίες

Όσοι μας παρακολουθούν θα έχουν ίσως διαπιστώσει ότι πάντα παίρνουμε το ρίσκο των επιλογών μας, είτε αυτές είναι πάνω στην μουσική ή των κινηματογράφο, αλλά και την πολιτική και ότι αφορά την καθημερινή μας ζωή.

Δεν χρειάζεται να σας απαριθμήσω πόσες φορές προτείναμε πράγματα τα οποία στην πορεία μας δικαίωσαν. Δεν είναι ότι είμαστε πιο έξυπνοι ή έχουμε κάποιο χάρισμα, απλά ρισκάρουμε και πάνω απ' όλα, τουλάχιστον εγώ και σίγουρα ο Πετρίδης σε ότι αφορά την μουσική και τον κινηματογράφο, πάντα λέμε την γνώμη μας χωρίς μισόλογα.

Τώρα στην επικαιρότητα είναι ο κορονοϊός, θα γράψουμε λοιπόν και γ' αυτό γιατί ζούμε μέσα στην κοινωνία, όχι στην γυάλα μας, τώρα αν αυτά που γράφουμε είναι σωστά ή όχι μπορεί να τα κρίνει ο καθένας σύμφωνα με το δικαίωμα που έχουμε όλοι μας.

Στην πολιτική κι εκεί έχουμε άποψη αφού η πολιτική κατευθύνει την ζωή μας, όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν την γνώμη τους, δεν είναι λίγοι αυτοί που με γνώρισαν από τα επί 3 χρόνια περίπου συχνά και πολιτικά σχόλια στο 247news.

Ρισκάρουμε στο να λέμε την γνώμη μας και η κριτική σας είναι αποδεκτή, αρκεί να μην βρίζετε και να μην λέτε ότι τα παίρνουμε, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δωροδοκήσει, ούτε θα βρεθεί ποτέ.

Κώστας Ζουγρής