Είδα τον δολοφόνο μου στον ηλεκτρικό....

Είδα τον δολοφόνο μου στον ηλεκτρικό....

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την κυβέρνηση, αφού δεν έχει την ικανότητα ή έστω τον τρόπο να εφαρμόσει αυτά που εξαγγέλλει γιατί παίρνει αποφάσεις που βρίσκουν αντίθετους αρκετούς από τους κατοίκους της χώρας και οι οποίοι στην τελική δεν τις εφαρμόζουν.

Μπήκα σήμερα στον ηλεκτρικό και ένας στους 2 σχεδόν δεν καλύπτει την μύτη του με την μάσκα, ενώ όλοι σχεδόν κάθονται στις θέσεις για τις οποίες υπάρχει απαγορευτική πινακίδα, πινακίδες βέβαια δεν υπάρχουν σε όλα τα καθίσματα, προφανώς τις έχουν ξηλώσει. Στο μετρό πρέπει να έχει κάμερες, στον ηλεκτρικό, τίποτα, μπαίνεις και ρισκάρεις την ζωή σου, γιατί είναι και μερικοί χωρίς μάσκα, τι να τους πεις, πού ξέρεις ποιοι είναι, μπορεί και να βρεις τον μπελά σου, ποιος θα σε γλιτώσει, ο κόσμος αδιαφορεί για τον διπλανό του.

Στις ταβέρνες ζητάνε πια πιστοποιητικά, όχι όμως και ταυτότητες, δηλαδή μπορώ εγώ να πάρω το πιστοποιητικό γνωστού και να περάσω σαν κύριος.

Αλλά τι λέμε, εδώ κυκλοφορούν πλαστά πιστοποιητικά, δεν πιστεύουν στα εμβόλια, τα πιστοποιητικά τα παίρνουν όμως, η αποθέωση της ξεφτίλας, όλα για την πάρτι μας.

Κώστας Ζουγρής