Δεν ζεις μόνος σου στον πλανήτη, η άρνηση σου να εμβολιαστείς μπορεί να στοιχίσει την ζωή σε έναν συνάνθρωπο σου

Δεν ζεις μόνος σου στον πλανήτη, η άρνηση σου να εμβολιαστείς μπορεί να στοιχίσει την ζωή σε έναν συνάνθρωπο σου

Όσο περισσότεροι είναι οι ανεμβολίαστοι, τόσο θα εξαπλώνεται πιο εύκολα ο κορωνοϊός τον οποίο δεν περνούν βέβαια όλοι ανώδυνα όπως πιστεύουν αυτοί που είναι αντίθετοι στο εμβόλιο.

Έχω να τους πω ότι 'οι κακοί' κατάλαβαν επιτέλους την ματαιότητα των εμβολιασμών για να αλλάξουν το DNA της ανθρωπότητας και στο εξής θα αλλάζουν το DNA στους ανεμβολίαστους με άλλο τρόπο, ο οποίος προς το παρόν είναι μυστικός, γιατί φοβούνται τον Βελόπουλο, τον Πετράκο, τα περιθωριακά κανάλια και όλους αυτούς που πολεμούν τον εχθρό από τους άλλους Γαλαξίες ο οποίος τα έχει βρει σκούρα.

Πέρα από την πλάκα κάθε μέρα πεθαίνει κόσμος και οι ανεμβολίαστοι επιμένουν στις θεωρίες συνωμοσίας, όποιος παίζει όμως Ρώσικη ρουλέτα θα πρέπει να ξέρει τις συνέπειες που μπορεί α έχει το παιχνίδι του γι' αυτόν και όσους είναι γύρω του.

Ναι και εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό, αλλά οι στατιστικές λένε ότι το περνάνε πιο ήπια.

Οι ειδικοί λένε: «με μελέτη της αλληλούχισης του γονιδιώματος του ιού, ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί καταφέρνουν να αναστείλουν, να «φρενάρουν» την εξελικτική διαδικασία των αντιγονικών μεταβολών του ιού. Αντίθετα, τα ανεμβολίαστα άτομα λειτουργούν σαν εργαστήριο παραγωγής νέων μεταλλάξεων, που εκφράζονται γρήγορα μάλιστα, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα της διασποράς, δεδομένου ότι δημιουργείται και αυξημένο ιικό φορτίο».

«Ανεμβολίαστοι χρησιμοποιούν και σαν επιχείρημα ότι αυτοί που εμβολιάζονται νοσούν και άρα γιατί να εμβολιαστούν, αφού το εμβόλιο δεν αποδίδει; Ξεχνούν όμως το γεγονός ότι περίπου το 90% των ασθενών στις Μονάδες είναι άτομα ανεμβολίαστα»

Κώστας Ζουγρής