Ο Keith Richards για τη σχέση του με τον Mick Jagger: Τον ξέρω και με ξέρει

Ο Keith Richards για τη σχέση του με τον Mick Jagger: Τον ξέρω και με ξέρει

Ο Κιθ Ρίτσαρντς συμμετείχε στην περιοδεία «No Filter» των Rolling Stones. Σε μια συνέντευξη στο Apple Music Hits στα τέλη Οκτωβρίου, δήλωσε ότι το σκέφτηκε να συνεχίσει χωρίς τον Charlie Watts. Και μίλησε με αγάπη για τη σχέση του με τον Μικ Τζάγκερ, εκφράζοντας θετικά τη φιλία τους, ιδιαίτερα όταν είναι στη σκηνή. «Πρέπει να στηρίξω τον φίλο μου και ξέρει ότι θα είμαι εκεί».
«Το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν μια περιοδεία των Rolling Stones χωρίς τον Τσάρλι», είπε στον παρουσιαστή του Apple Music Hits, Strombo. "Ο Τσάρλι είπε, "Κοίτα, συνέχισε με τον Steve [Τζόρνταν]." Όλοι [ξέρουν] ότι έχω δουλέψει με τον Steve για 30 χρόνια, και είχε επίσης δουλέψει με τον Mick και εμένα τα τελευταία δύο χρόνια στο στούντιο. . Οπότε ήταν μια απρόσκοπτη μετάβαση. Ο Steve έφερε μια νέα ενέργεια.

«Σχεδόν νιώθω τον Τσάρλι να μας χαμογελά κάθε βράδυ», πρόσθεσε.

«Πρέπει να σφίξεις τις γροθιές σου και να συνεχίσεις. Αυτό είναι το rock 'n' roll. Το σημαντικό μου πράγμα είναι η συνέχεια. Το ροκ είναι σχετικά εύκολο».

Ρωτήθηκε για την τρέχουσα επίδειξη. Βλέπεις τον Μικ να κάνει τη δουλειά του, «Τότε βρισκόμαστε πιο κοντά μας, ο Μικ κι εγώ», είπε ο Ρίτσαρντς. «Είναι σχεδόν απερίγραπτο, αλλά ξέρετε, όταν ο Μικ και εγώ δουλεύουμε εκεί έξω και ξέρουμε και οι δύο ότι «Γεια σου, βασίζομαι σε σένα.» Και υπάρχει ένα όμορφο τρέξιμο και επίσης σαν υποστήριξη. Εκεί πραγματικά, νιώθω τη φιλία μου με τον Mick πιο έντονα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή [όταν] είναι στη σκηνή. Είναι η πρώτη φορά που το είπα.

«Όταν βλέπω τον άνθρωπό μου εκεί έξω να τραγουδάει, σκέφτομαι «Χριστέ μου, κοίτα τη γάτα εκεί». Είναι εκεί έξω και τρελαίνομαι γυμνός.» Πρέπει να υποστηρίξω τον φίλο μου και ξέρει ότι θα είμαι εκεί».

«Τον ξέρω και με ξέρει. Είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι αυτοσχεδιασμού που συμβαίνει κάθε βράδυ και είναι σαν να μας ρωτάνε, πόσο μακριά θέλετε να το πιέσετε; Και αυτό είναι η μισή διασκέδαση. Δεν είναι ποτέ το ίδιο, αυτή η παράσταση, δεν έχει σενάριο».