Όχι αντιπολίτευση στην κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας, καλύτερα βομβαρδισμός προτάσεων

Όχι αντιπολίτευση στην κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας, καλύτερα βομβαρδισμός προτάσεων

Εδώ και μερικά 24ωρα η αντιπολίτευση και όλα τα φιλικά της προσκείμενα ΜΜΕ έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα να μας πείσουν για το πόσα πολλά λάθη έχει κάνει η κυβέρνηση τα οποία έχουν οδηγήσει σε αύξηση των νεκρών.

Πιστεύουν ότι αυτό θα φθείρει τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του και θα τους επαναφέρει μέσω ενός μαγικού τρικ στην εξουσία.

Ανάλογα προβλήματα έχουν όμως πολλές κυβερνήσεις στον πλανήτη με την λογική των περιθωριακών τηλεοπτικών καναλιών και των ειδησεογραφικών και οικονομικών σελίδων που πολεμούν την κυβέρνηση, θα είχαν πέσει οι κυβερνήσεις της Αγγλίας και πολλών άλλων χωρών στις οποίες ο κορονωϊός κάνει μία νέα επίθεση που δεν μπορεί να την καταλάβει βέβαια ο ορθοπεδικός, που βγάζει σαν ειδικό γιατρό κάθε βράδυ ένα τηλεοπτικό κανάλι που όπως σχεδόν όλα τα όμοια του, εδώ και χρόνια δεν δείχνει να συμπαθεί, τον Μητσοτάκη, και θα ήθελε άλλον αρχηγό στην ΝΔ. τι να κάνουμε όμως, αυτόν αποφάσισαν οι οπαδοί της ΝΔ.

Οι νεκροί που κάθε μέρα φιγουράρουν στις ανακοινώσεις, δεν είναι συχνά λίγοι, όπως και αυτοί που φιλοξενούνται στις ΜΕΘ. Με τόσο χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού το πρόβλημα θα ενταθεί στους επόμενους μήνες, ακόμα δεν μπήκε ο χειμώνας και η αύξηση των νεκρών που θα ανήκουν σε όλα τα κόμματα θα ωφελήσει μόνο τους νεκροθάφτες, όχι την αντιπολίτευση η οποία δεν λέει να σηκώσει κεφάλι αφού ακολουθεί τις απόψεις αυτών που νομίζουν ότι ο κορονωϊός είναι εφεύρεση του Μητσοτάκη και των κακών ξένων που θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της Γης, μιλάμε για οπαδούς της Lady Γκάγκα που δεν έχουν όμως σχέσεις με την μουσική, είναι σαν μία νέα αίρεση και μία νέα συνεργασία με οπαδούς των άκρων που έχουν σαν κοινό στόχο το να γίνει η χώρα μπάχαλο αφού τώρα πια δεν έχουν συγκεκριμένη πολιτική πρόταση, εκτός και αν θέλουν μια κυβέρνηση με επικεφαλής αυτούς τους γραφικούς που επικαλούνται συχνά αόριστες καταστάσεις για να στηρίξουν τις απόψεις τους.

Εκτός και αν πιστεύετε ότι όλοι οι γιατροί πχ ή οι δικηγόροι, υδραυλικοί κλπ είναι νορμάλ άνθρωποι και θα διορθώσουν τα προβλήματα με τις απόψεις τους, Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν αντίθετες απόψεις.

Η αντιπολίτευση ας κατηγορεί για όλα τα υπόλοιπα την κυβέρνηση για ανικανότητα, λογικά στο μέλλον θα έλθει πάλι στην εξουσία και θα έχει άλλη μία ευκαιρία να διορθώσει την Ελλάδα και γιατί όχι, όλο τον πλανήτη, αφού είμαστε ο πιο ικανός και έξυπνος λαός του κόσμου, στον τομέα της πανδημίας όμως ας λέει καθημερινά τις προτάσεις της στην κυβέρνηση και όχι μόνιμα να προσλάβει άλλους 10000, γιατί ο ιός δεν θα φύγει εύκολα ακόμα και αν δημιουργηθούν 10000 ΜΕΘ και αν προσλάβουν 100000 κομματικά τσιράκια όπως κάνουν όλα τα κόμματα.

Όλα τα κόμματα πρέπει να πάρουν θέση υπέρ του εμβολιασμού, αυτή είναι η μόνη λύση σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες όλων των πολιτισμένων χωρών, όσοι είναι εναντίον, όπως ας πούμε ο πρόεδρος της Βραζιλίας μπορεί στο μέλλον να έλθουν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη, βέβαια εδώ η κουτοπονηριά του Έλληνα δεν μας λέει μην κάνετε εμβόλια, αλλά ότι αν κα΄νεις, το πιθανότερο είναι να πεθάνεις ή να πάθεις διάφορα, ενώ αν δεν κάνεις θα συμβεί κάτι σαν το να σου μοιράζουν φαγητά στον παράδεισο.

Κώστας Ζουγρής