Αν δεν θες να γεράσεις ποτέ, άκου νέα μουσική

Αν δεν θες να γεράσεις ποτέ, άκου νέα μουσική

Διάβαζα για τον Elton John ο οποίος παρακολουθεί τα πάντα από την νέα σημερινή μουσική και κάθε εβδομάδα συνεχίζει να λαμβάνει από 2 cd από τις κυκλοφορίες που ξεχωρίζουν και τις μοιράζει στα δύο του βασικά σπίτια, υποθέτω σε ΗΠΑ και Αγγλία.

Δεν είναι τυχαίο το ότι στο νέο του άλμπουμ που θα είναι εκτός απροόπτου Νο 1 στην Αγγλία 48 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του στην κορυφή, αντιπροσωπεύονται όλες οι σύγχρονες μουσικές τάσεις με συμμετοχή ονομάτων όπως οι Lil Nas X, Rina Sawayama, Young Thug, Miley Cyrus και πολλοί άλλοι.

Εμείς συνεχίζουμε να ακούμε τα καινούργια και σας τα παρουσιάζουμε, εγώ από την σελίδα, δίνοντας συχνά την χαρά σε κάποιους να αισθάνονται Βασιλιάδες γράφοντας προσβλητικά σχόλια για το ότι ζητάω 1 ευρώ για ενίσχυση της σελίδας και ο Πετρίδης από το ραδιόφωνο.

Δεν είναι εύκολο ένας που έχει μείνει στο παρελθόν να αντιληφθεί την σημασία του να παρακολουθεί κανείς τις εξελίξεις, όχι μόνο στην μουσική, αλλά στα πάντα, αυτό μας κρατάει ζωντανούς όταν περνάμε μία ηλικία, ο Elton John το ξέρει, όπως το ξέρουν και οι μεγάλοι καλλιτέχνες που δεν θέλουν να αποσυρθούν, αλλά να έχουν επαφή με το κοινό.

Κανείς δεν σας απαγορεύει να ακούτε παράλληλα και αυτούς που αγαπάτε από το παρελθόν.

Κώστας Ζουγρής