Μια φράση που τα λέει όλα: Μας έχεις πρήξει με τα εμβόλια, τόσο πολύ υποστήριξη στον Μητσοτάκη; τουλάχιστον να σου έδινε και κάτι

Μια φράση που τα λέει όλα: Μας έχεις πρήξει με τα εμβόλια, τόσο πολύ υποστήριξη στον Μητσοτάκη; τουλάχιστον να σου έδινε και κάτι

Ανεβάσαμε χθες ένα θέμα για τον Γιώργο Παπανδρέου και σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή βγήκαν οι δήθεν προδομένοι Πασόκοι να τον επικρίνουν αόριστα, φίλοι μάλιστα μου έλεγαν μας είπε ότι λεφτά υπάρχουν. Υπάρχει δηλαδή κανείς που να αμφιβάλει γι' αυτή την φράση; ναι λεφτά υπάρχουν, το θέμα είναι το ποιοι τα έχουν, αυτό δεν μας το διευκρίνισε ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Παρακολουθώ όλη την παγκόσμια επικαιρότητα και σχεδόν σε κάθε αναφορά στις ειδήσεις, ο κορονοϊός είναι παντού πρώτη είδηση γιατί εξακολουθεί να είναι η πρώτη πηγή κινδύνου για τον σημερινό άνθρωπο.

Εδώ όμως έντεχνα κάποιοι έχουν συνδέσει τον ιό με τον Μητσοτάκη, όπως μέσα στην χαζομάρα τους τον συνδέουν με τα καιρικά φαινόμενα, τα ατυχεί αθλητικά αποτελέσματα και τα τρία κακά της μοίρας μας. Για τον ιό δε πιστεύουν ότι είναι ένα δημιούργημα των 'κακών' ξένων κυβερνήσεων που θέλουν να ελέγχουν τον πλανήτη, λες και δεν τον ελέγχουν με 1000 τρόπους.

Βέβαια αφού η αντιπολίτευση συνδέει τις βροχές, άσε τις φωτιές, πες ότι εκεί έχει κάποιο δίκιο, με τον Μητσοτάκη, τι περιμένουμε, όλοι μας περνάνε για ηλίθιους, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, αλλά και οι απλοί πολίτες που καταλογίζουν την μεγαλύτερη ευθύνη για όλα στον Γ. Παπανδρέου, λες και οι πριν ή οι μετά από αυτόν ήταν άμεμπτοι και δεν έκαναν λάθη.

Το να συνδέεις τον Μητσοτάκη με οτιδήποτε, του δίνει μεγαλύτερη αξία και βασικά είναι λάθος, οι προλήψεις έχουν βάση μόνο σε συνδυασμό με την τύχη.

Κώστας Ζουγρής